MANAFU*

Abonamente Evensys

Cu ce va omorati timpul pe iPad?

Ma plictiseam teribil pe avion, venind de la Bruxelles la Bucuresti saptamana trecuta. Terminasem Angry Birds varianta free pe telefon, nu aveam la mine iPad-ul, nici laptopul, rasfoisem deja de doua ori revista liniei aeriene si mi-era intre lene si destul de greu sa scot Kindle din geanta. Aveam nevoie de entertainment la bord.

Ieri incercand sa descarc pe iPad publicatia minune The Daily (din pacate, nu e disponibila si in Romania), mi-a atras privirea un articol despre aplicatii tocmai bune de omorat timpul pe avion. Dar cum nu am reusit sa accesez acest “ziar de iPad”, m-am gandit sa intreb in jur: “Ce aplicatii -mobile, nu doar de iPad – pentru a va consuma timpul liber, cand nu aveti conexiune la Internet?”.

10 comentarii

  1. Calin says:

    In primul rand reviste care se pot citi si “offline”, cum ar fi Digital Photographer. Joculete precum Pinball HD, Geared 2 sau Fruit Ninja HD 🙂

  2. Dan Pandrea says:

    pe micul Android imi omor timpul cu google reader, tweetdeck, angry birds si ocazional youtube. desi am mai multe prostii instalate, sunt folosite mai rar

  3. Danyzus says:

    Recomand ceva, intr-un cuvant, games 🙂

  4. mariusrusu says:

    De multe ori când găsesc articole bune pe net şi nu am timp să le citesc, le salvez local şi le citesc în momentele când din diverse motive nu am conexiune la Internet. Aşa nu simt lipsa netului şi trece şi timpul mai repede (de obicei sunt articole lungi).

    p.s. Vezi că ai dat un link mort cu trimitere la The Daily în articol.

  5. motanu89 says:

    Nu am ipad, vroiam sa spun ca angrybirds este demential, m-am jucat pe iphone, varianta platita, nu-mi venea sa mai las telefonul din mana. Un joc foarte reusit, simplu si atractiv.

  6. gaben.ro says:

    eu am salvat si pe iphone in ibooks o caruta de pdf-uri. literatura, reviste si carti de specialitate.

  7. iulian says:

    ai luat si golden eggs-urile? pentru fiecare golden egg trebuie sa faci fiecare episod din sezon de 3 stele 🙂

  8. BP says:

    Cu desene animate 😀

  9. Cristi says:

    Citesc articole salvate in Instapaper sau carti din iBooks sau Kindle app. Mai am si cateva reviste pe care le cumpar in fiecare luna pe iPad cum ar fi Wired sau Project.

Comentează