MANAFU*

Abonamente Evensys

Doua motive sa nu ignori mediul mobil

In toate prezentarile despre tendintele anului 2011, citite de mine, am intalnit si o idee (cel putin) despre mobile. Si toata lumea (buna) asteapta momentul in care telefonul mobil va fi folosit la adevaratul sau potential atat in materie de continut, cat si in marketing. La noi insa lucrurile se misca destul de incet, chiar daca adoptam in ritm alert smartphone-urile si aplicatiile mobile. Eu de peste patru ani sustin acest domeniu si tot ce tine de marketingul mobil.

Luna aceasta, doua cifre interesante mi-au atras atentia. Sper sa atraga si atentia oamenilor de marketing asupra mediului.

500 milioane de afisari contorizate de retelele internationale pe mobi site-urile gestionate venind din Romania. Cu alte cuvinte, romanul sta pe mobile web si sta foarte mult pe mobi site-urile internationale. Desi nu se consuma continut local foarte mult , situatia ne arata potentialul pe care il are piata. (sursa)

100,9 milioane de smartphones au fost livrate la nivel mondial in trimestrul IV din 2010.  In acelasi interval, producatorii de PC-uri au livrat “doar” 92,1 milioane de unitati. (sursa)

Iar daca nu v-ati convins de potentialul promovarii in aceasta zona,va invit sa participati la Mobile Marketing Forum, pe 5 mai 2011, unde vei afla tot ce ai nevoie pentru a lansa campanii eficiente si creative.

1 comentariu

  1. BogdanU says:

    E bine si cu smartphoneul … Ma bucur ca sunt destepte … Dar mai bine ar dezvolta bateriile alea. Cu cat sunt mai destepte cu atat isi fac mai prost treaba de telefon banal.

Comentează