MANAFU*

Abonamente Evensys

Pixlr.com

Folosesc multe imagini in ceea ce fac, de cele mai multe ori pe blog. Uneori am nevoie sa editez o imagine si se intampla sa nu am Photoshop la dispozitie sau am nevoie de ceva foarte rapid si simplu, ce nu necesita programul de la Adobe. Folosesc in acele cazuri editoarele online. Si am trecut prin cateva si chiar am dat o sansa versiunii Photoshop de pe web. Pixlr.com a fost insa serviciul la care m-am oprit, avand multe din optiunile esentiale ale Photoshop. Voi cu ce editati imaginile online?

Urmareste in fiecare marti seria “Tools“, o colectie de instrumente web si mobile utile tuturor.

7 comentarii

  1. RaduM says:

    Eu folosesc Paint.NET ( http://paint.net/ ) stie sa faca multe si are si suport pentru pluginuri daca vrei tot felul de efecte.

    Nu ocupa multe resurse si merge chiar ok.

  2. Manuel says:

    Folosesc Gimp. Ar trebui sa invat Corel Draw, dar tot aman. Nu stiu de ce. Corel luvra cu svg si e mai bine asa. Gimp e complex si face multe lucruri bine, dar are si el limitarile lui.

  3. DanN says:

    picnik.com Am citit cum a pornit start-up-ul, dar nu l-am folosit inca. Intre timp folosec Gimp.

  4. Tot cu pixlr.com. Editez cu el de ceva vreme și chiar mi se pare foarte bun.

  5. Adi says:

    pixlr.com e foarte bun … un adevarat Photoshop online, iar in varianta Express un tool foarte util pentru o editare rapida.

  6. Andrei says:

    De puțin timp folosesc picnik.com și mi se pare ok, mai ales pentru editări rapide pentru blog, etc. Pare interesant și pixlr.com, am să-l pun la încercare! 🙂

  7. […] mai multe editoare de poze online, printre care Fotoflexer, LunaPic sau Pixenate. Dar, după cu zicea si Manafu încă de prin 2011(!), Pixlr îl coafează cel mai […]

Comentează