MANAFU*

Abonamente Evensys

Twitter plus Facebook Like egal Love

Il apreciez mult pe Andrei Gheorghe si maiestria de care a dat dovada in prea putinele proiecte in care ne-am intersectat. Este cel care a facut proiectul “The Longest Poem in the World“, preluat pe larg in presa internationala.

Astazi mi-a aratat ultima sa isprava: Twitter + Facebook Like = ♥, o extensie pentru Chrome care iti adauga butonul de “Like” pe Twitter. Cum este marti si ziua in care va recomand un nou tool, “jucaria” lui Andrei a venit chiar la fix. Pentru ca folosesc Firefox, ii invit pe utilizatorii Chrome sa imi impartaseasca experienta cu aceasta extensie.

Urmareste in fiecare marti seria “Tools“, o colectie de instrumente web si mobile utile tuturor.

Tags:

9 comentarii

 1. Ihearlights says:

  Cand ajung acasa o sa ma joc si eu putin cu ea.

 2. Florin M. says:

  Nice, chiar îmi place. Apreciezi ce twitteresc unii 😀

 3. Alex Dima says:

  Foarte interesant.

 4. sorin neagu says:

  chiar foarte interesant :))
  chiar ma gandeam mai demult “ce fain ar fi sa dai like la tweetul asta, sau la asta” era prea lame sa dai copy/paste la un tweet pe fb
  asa-i mult mai fain 😀

 5. Pavel says:

  Pot să vin eu şi să zic că prea multe “jucării” strică?

 6. andrei says:

  Multumesc Cristi, ma bucur ca va place 🙂

  Like-ul pe care il dai pe un tweet nu ramane vizibil doar pe acel buton, ci apare si in news feed-ul tau vizibil de catre altii, deci e o si modalitate de a promova pe Facebook tweet-uri.

 7. andrei says:

  Selectia naturala o sa reduca sigur din “zgomot” si vom ramane doar cu ce e cu adevarat util, dar o doza de diversitate e necesara ca sa fim siguri ca ajungem la concluziile corecte.

 8. Folosesc aproape exclusiv Chrome, îmi place mult ideea!
  Are un singur bug (care cred că poate fi rezolvat ușor): de când cu Page, dacă sunt logat într-una dintre Pagini extensia nu îmi arată buton de Like. O fi de la Facebook?

 9. Adi Dragoș says:

  păi io zic să-ncercăm :). cel puțin interesant tot trebe să fie.

Comentează