MANAFU*

Abonamente Evensys

Creativitate in print via mobile

Presa scrisa are nevoie de idei noi de advertising pentru a-si dovedi utilitatea si creativitatea. O idee vine de la Volkswagen. Marca a plasat o reclama in cele mai cunoscute publicatii norvegiene, oferind cititorilor ocazia de a testa efectiv cateva din inovatiile sale. A fost insa nevoie si de o aplicatie mobile. Vedeti mai sus ce a iesit.

In vizita la GolinHarris Londra

Am acceptat in urma cu o luna si jumatate invitatia de a vizita birourile GolinHarris din Londra. Invitatia venea inainte de lansarea biroului local prin afilierea Lowe PR la aceasta mare retea de relatii publice mondiala. Am acceptat dintr-o curiozitate maxima de a vedea cum se lucreaza in alte parti si cum se face social media la Londra.

Cum iti gestionezi contul de Facebook?

Cei mai multi dintre noi folosesc direct Facebook.com pentru a comunica si interactiona cu alti utilizatori. Oamenii cu experienta in social media folosesc servicii web based sau desktop based pentru a gestiona mai multe platforme online sau mai multe pagini de Facebook intr-un singur loc. Practic, isi creeaza un social media dashboard. Doua aplicatii desktop based destul de populare in Romania sunt TweetDeck si Seesmic. Eu insa prefer (si recomand de aceea) o aplicatie online, ce nu trebuie instalata pe Mai mult ››