MANAFU*

Abonamente Evensys

Castigatorii competitiei Qt Developers (Faza I)

Prima  parte din programul Qt Developers, initiat de Nokia, s-a incheiat ieri. Trei din cele 22 de echipe inscrise au primit cate 1.000 de euro si s-au calificat in faza a doua, in care vor finaliza aplicatiile si vor concura pentru 10.000 de euro.

Locul I: Fillr
“Fillr este un joc captivant al cărui scop este acoperirea unei zone cât mai mari din suprafața de joc cu aceeași culoare. Colorarea începe din colțul stânga sus, iar adversarul (calculatorul sau un alt jucător conectat prin Bluetooth) începe colorarea din colțul opus, căștigând cel care în final are o suprafață colorată mai mare.”

Locul II: Heatmap of Likes
“Prin aplicația noastră vrem să răspundem la întrebarea “În ce loc fizic din jurul meu există ceva interesant?”, iar răspunsul este dat sub forma unui heatmap bazat pe o hartă geografică. Heatmap-ul se construiește pe baza like-urilor sau a dislike-urilor utilizatorilor.”

Locul III: Night Stand Music Alarm
“Aplicatia este bazata pe aplicatiile de genul LCD Clock, prin prezentarea unui ceas LCD de mari dimensiuni. Va implementa si un player de muzica / radio / net radio, astfel transformandu-se intr-un bine cunoscut ceas cu radio.”

1 comentariu

  1. Ajuta-ne sa dam mesajul mai departe !

    Un prieten foarte bun la doar 25 ani trece prin niste momente oribile.Este diagnosticat cu cancer,iar singura sansa pentru el este o operatie in Germania.Daca poti,te rog din suflet sa postezi pe wall ca lumea sa afle si impreuna sa reusim sa-i dam inapoi visele si sperantele.

    Iti multumesc din inima! http://www.facebook.com/AndreiTeodoroiu

Comentează