MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum iti protejezi telefonul mobil

Kaspersky a lansat astăzi versiunea actualizată a Kaspersky Mobile Security 9, suită de securitate care protejează utilizatorii de telefoane mobile inteligente. Pentru mai multă flexibilitate, noul produs este acum compatibil şi cu platformele de operare Google Android şi BlackBerry, pe lângă Symbian şi Windows Mobile.

Kaspersky Mobile Security 9 oferă protecţie avansată împotriva ameninţărilor informatice pentru platformele mobile de operare şi asigură utilizatorul că datele personale stocate în telefon nu vor ajunge în mâinile unui străin. Fie că este folosit pentru serviciu, socializare online sau pentru a păstra legătura cu prietenii şi familia, smartphone-ul este protejat în faţa malware-ului şi spam-ului, poate fi configurat să respingă apelurile nedorite sau să ascundă anumite contacte şi fişiere.

KMS 9 include modulul Anti-Theft, pe care utilizatorul smartphone-ului îl poate folosi pentru a bloca dispozitivul atunci când este furat sau pierdut, pentru a-i şterge memoria, a-l localiza prin GPS şi pentru a primi notificări referitoare la noul număr de telefon, în cazul în care SIM-ul a fost schimbat. În plus, utilizatorii de Symbian sau Windows Mobile îşi pot proteja şi cripta datele cu ajutorul unui algoritm avansat.

Funcţia GPS Find îi va ajuta pe utilizatori să localizeze smartphone-ul pe hartă, iar dacă soluţia Kaspersky Mobile Security 9 este instalată pe telefonul unui copil, părinţii pot afla cu uşurinţă unde se află acesta. Modulul de Control Parental (disponibil numai pe Symbian şi Windows Mobile) permite restricţionarea apelurilor către anumite numere de telefon, inclusiv cele premium, precum şi blocarea apelurilor din partea unor contacte preselectate de părinte.

4 comentarii

  1. Iasi says:

    Eu sunt cam dezamagit de antivirusul kaspersky pe care il am.

  2. cum il protejezi ? … cu o husa 😀

  3. mariux says:

    asa-i cand folosesti win-uri sau altele de crapa…
    …cine are apple stie de ce…

  4. Danyzus says:

    E destul de scump un asemenea antivirus.. nu stiu daca se merita 🙂

Comentează