MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum se scoate o tara din cenusa

Islanda e tara care a “trezit” anul trecut vulcanul ala pacatos cu nume greu de pronuntat. Este si tara care a ales sa isi promoveze brandul cu clipul de mai sus. Pareri?

14 comentarii

  1. Dana says:

    Sincer, aici nu e tocmai un branding de tara by the book. Spotul e doar un promo… turistic, care-ti arata locuri nice&clean (s-a dus cenusa). Si niste oameni… suspect/exagerat/disperat de veseli si dezinhibati (o fi efectul post eruptie vulcanica?). Nu stiam prea multe despre Islanda inainte. Si nici acum nu prea stiu…

  2. Serios, e funny si te binedispune. R altceva. Are poate acelasi efect ca un spot despre locuri frumoase, poate mai puternic, ca am tot vazut spoturi de tara facute dupa un sablon. E despre oameni mai mult, locurile sunt in planul 2. Pana la urma, pe langa locuri de vizitat frunoase, vrei sa intalnesti oameni deosebiti. Si ideea e sa te faca sa descoperi Islanda, probabil pe site-ul campaniei.

  3. Sergent says:

    Nu ii iert pentru faptul ca am traversat Europa in tren in loc de avion din cauza vulcanului lor + 2 zile de concediu pierdute+ cateva sute de euro pierdute.
    Ar fi fost frumos un program “we’re sorry”. La orice vacanta in Islanda guvernul lor sa-ti plateasca vreo 2 nopti de cazare daca dovedesti ca ai avut de suferit din cauza lor.

  4. Eikoop says:

    Clipul e fun, e funny, si da, oamenii chiar conteaza. Si astia chiar par misto!
    Pana la urma, orice tara e la fel de mult oameni cat peisaje. I like it and I think it makes a great start to a campaign!

  5. Exclusive says:

    promo-ul foarte bun si reusit(oamenii cam prea excentrici), dar nu prea vad legatura cu titlul

  6. Delta says:

    N-ar fi lipsit de interes un promo la fel de optimist si pentru Romania…

  7. Si eu zic ca ar fi trebuit ceva mai profund, prin care sa le ceara scuze celor care si-au dat programul si bugetul peste cap din cauza vulcanului. Cred ca o mai atenta examinare + predictie + echipa de reactie ar fi ameliorat efectele, dar asta e doar parerea mea !

  8. Andrei M. says:

    faza cu oamenii bine dispusi e ca si cu reclamele la salate si iaurt, arata bine, dar nu inseamna ca e asa. Au o tara frumoasa, ar trebui sa se concentreze mai mult pe locuri si nu pe oameni zic eu, de dinamica e dinamica, dar nu-mi spune prea multe despre tara in sine

  9. Nu sunt anonim says:

    @Tigara Electronica si @Sergent :

    Vulcanul ala nu a erupt la dorinta lor, @Tigara Electronica, ai dreptate, se putea verifica mai intens eruptia respectiva, dar ar fi avut exact acelasi sfarsit, tot in aceeasi data ar fi fost plin de cenusa, tot atat de multa si intr-un final, tot la fel se dadeau peste cap o gramada de programe aeriene.

    @Sergent, nu trebuie sa explic nimic, ca n-am cui. Gandeste-te si tu putin logic doar… nu-i invinui pentru ceea ce s-a intamplat natural.

    /parerea mea

  10. Iosif says:

    Hai sa recunoastem ca imaginile sunt senzationale….poate ca domnisoara de la inceputul clipului trage prea mult aer in piept inainte de a prezenta locurile dar ma rog….nu ne impiedicam in detalii…

  11. ID says:

    SUPER! Excelenta combinatia oameni-locuri! Unde merg vreau sa intalnesc oameni fericiti, optimisti si care sa-mi exprime/imprime pozitivism! Ca a erupt vulcanu, bucura-te ca traiesti dle! Ai auzit de forta majora? Tare rau faza cu sa-si ceara scuze tara :))) Cu scuze anticipate.. WTF?! Va cerem scuze ca avem eruptii dar recomandam erectii cu islandeze in mocirla! Ps coloana sonora si sincronul de exceptie! Calitate video top etc… Place tare, Multumesc!

  12. ID says:

    .. sheapherdul de la final…Genial! Vino singur/cu iubita/copilul/bunicul/prietenii/pescarul… si nu uita catzeluuu!

  13. RaduM says:

    O spui in gluma nu? Si pana la urma Europa e mai frumoasa din tren decat din avion.
    Si pentru ce sa isi ceara scuze? … oricum spotul este foarte vesel si pune pe primul loc oameni si te face sa vrei sa ajungi odata si odata si acolo

  14. Alin says:

    Parca o si vad pe Udrea declarand “Acest clip nea costat 500.000 de euro” , asta in cazul in care, bineinteles, am avea un promo asa tare pentru tara noastra.

Comentează