MANAFU*

Abonamente Evensys

LinkedIn depaseste pragul de 100 milioane de utilizatori

Astazi incercam sa conving o companie sa includa un capitol despre LinkedIn in training-ul pe care il pregatim pentru clientii lor. Si insistam mult pe faptul ca aceasta retea de socializare a profesionistilor nu este folosita la adevaratul sau potential. Acum, seara dupa ce am ajuns acasa, am gasit un nou argument care sa sustina entuzismul meu. LinkedIn a depasit 100 de milioane de utilizatori la nivel mondial. Mai jos vedeti un infografic aniversar.

Ma gandesc, de asemenea, sa pornesc un serial cu posturi despre LinkedIn, pe langa prezentarea beneficiilor retelei in cadrul evenimentelor pe care le organizez.

6 comentarii

  1. 24monden says:

    O cifra impresionanta

  2. katairobi says:

    Ar fi un ajutor celor care cred ca inca Social Media Master/Guru/Specialist e doar Facebook/Twitter/Blog . Cred ca sunt prea putini cei care au curajul sa vorbeasca despre linkedin! Poate pentru ca nu e atat de simplu ca si facebook si twitter?

  3. Lucica says:

    LinkedIn-ul are un potential foarte mare daca stii sa il folosesti. Chiar ma uitam ca din vara pana acum in Romania conturile de LinkedIn din Romania s-au inmultit cu apoape 100 de mii, avem 390 de mii de utilizatori si probabil destul de putini activi.

  4. Misto conceptul de linkedin, potential mare, ramane de vazut ce va fi 2-3 ani de acum incolo .. 🙂

  5. ar fi foarte interesant si util un serial cu posturi despre LinkedIn!Serialul de luni cu posturi despre facebook mi se pare foarte util!!!

  6. […] a anuntat ieri ca a trecut pragul de 100 de milioane de utilizatori, ocazie cu care a lansat si un infografic cu […]

Comentează