MANAFU*

Abonamente Evensys

Mi-am mutat biroul la Londra

Zbor acum spre Londra pentru a petrece 3 zile in echipa GolinHarris, una din cele mai mari retele de PR la nivel global. Merg in “vizita de lucru”, sa fac “schimb de experienta” cu echipa de digital PR la headquarter-ul european. Vreau sa vad si sa aflu mai multe despre cum agentiile de PR se schimba sub influenta mediului online.

Matt, seful operatiunilor europene, imi spunea la Bucuresti, in urma cu o saptamana, ca echipa lor de social media a crescut de la un om anul trecut la 8 persoane in prezent, intre cei 70 de angajati din Londra. Ba mai mult, anul acesta au angajat primul game developer. O agentie de PR… jocuri… Hmm… Comunicarea clar se schimba.

Voi impartasi pe Twitter si Facebook mai multe impresii de la fata locului. Si voi lucra de acolo la ultimele pregatiri pentru PR Forum si celelalte evenimente pe care urmeaza sa le anuntam.

GolinHarris a descins recent in Romania prin grupul Lowe, deschizand aici primul birou din Europa de est.

6 comentarii

  1. Exclusive says:

    foarte interesant si un lucru bun. cum a decurs “schimbul de experienta” ? ai avut un zbor placut?

  2. Suna….fascinant 🙂

  3. De abia astept sa aud impresiile de la Londra, e un alt environment, fast paced dar tricky in acelasi timp. Se mananca intre ei prea mult ! asta vine de la un amic insider !

  4. Sorin says:

    Si pe blog asteptam sa impartasesti din experienta nu numai pe Facebook si Twitter 😉

  5. nwradu says:

    Suna a vanzare de firma 😛

  6. Lyda N. says:

    in Constanta nu se intampla?

Comentează