MANAFU*

Abonamente Evensys

Nokia chiar sustine dezvoltarea de aplicatii mobile!

Sunt deja intr-un parteneriat de lunga durata cu Nokia Romania si m-am bucurat sa vad cum in fiecare an se implica in sustinerea pietei mobile in Romania. Am inceput cu mobile marketing si am adaugat de anul trecut in initiativele noastre si dezvoltarea de aplicatii.

In urma cu trei saptamani, am demarat un nou proiect impreuna, de data aceasta alaturi si de alti bloggeri. Programul Qt Developers si-a propus sa creasca interesul programatorilor fata de dezvoltarea de aplicatii mobile. Pe scurt, oricine (cu aptitudini chiar minime in domeniu) putea propune o idee de aplicatie mobila, urmand apoi  – impreuna cu grupul de bloggeri – sa selectez cele mai bune dintre propuneri. Am ajuns la finalul selectiei, iar Nokia a decis sa aloce si mai multe resurse.

Astfel, toti participantii cu idei la Qt Developers vor merge mai departe. Vor intra intr-un training ce va avea loc la Bucuresti (24 – 25 martie) cu specialisti Nokia si vor merge pentru un weekend de development la munte (25 – 27 martie). In plus, pachetul ce recompenseaza efortul lor pentru prima etapa s-a imbogatit si va cuprinde 3 premii mari de 1000 euro cash pentru fiecare echipa castigatoare (dupa tabara de la munte) si alte 19 premii secundare constand in cate 400 euro cash, pentru celelalte echipe participante in concurs. Deci toata lumea castiga!

5 comentarii

  1. Cristi Mirt says:

    Am zis că nu mă înscriu că nu aș fi avut nici o șansă, fiind foarte nou în domeniul ăsta. Data viitoare voi ști că nu pierd nimic dacă mă înscriu în asemenea concursuri 🙂

  2. pana la urma toti participantii vor merge la munte?

  3. Da, din ce am inteles eu!

  4. Haotik says:

    Felicitari Nokia pentru decizia luata.

  5. mariusrusu says:

    O iniţiativă pentru care Nokia merită tot respectul, la capitolul smartphone, din păcate, mai au de lucrat!

Comentează