MANAFU*

Abonamente Evensys

Tabara dezvoltatorilor de aplicatii mobile

Va spuneam la inceputul saptamanii cu entuziasm despre competitia Qt Developers dedicata dezvoltatorilor de aplicatii mobile si organizata de Nokia. Cand am auzit de competitie, cel mai mult mi-a placut ideea de a crea un spatiu de lucru pentru dezvoltatori. Si mai mult, am apreciat initiativa de a oferi un training specializat.

Experienta personala cu Launch48 mi s-a parut fantastica. Acum, Nokia ofera chiar mai mult.

Pe parcursul celor 2 zile de training, 24-25 martie, la hotelul Novotel din Bucuresti, echipele care se califica in faza finala (am detaliat aici) vor participa la o sesiune de training unde vor fi acoperite toate etapele parcurse in dezvoltarea de aplicatii utilizand Qt SDK, incepand cu utilizarea framework-ului pentru UI, QtQuick, integrarea de capabilitati mobile cu API-urile QT Mobility si implementarea rezultatelor pe un terminal Nokia. Trainer-ul este Tony Torp, professor la Universitatea din Tampere.

Dupa cele 2 zile de training, ne vom muta la munte unde pe parcursul a 36 de ore (25 – 27 martie), cu ajutorul informatiilor acumulate in timpul training-ului si a asistentei reprezentantilor Nokia, ideile vor fi tranformate in aplicatii. Atat tabara de creatie din weekend, cat si trainingul sunt sustinute de catre Nokia. Daca esti din provincie, cazarea este asigurata de Nokia (de transport te ocupi cu resurse proprii), iar pentru weekend-ul la munte, totul va fi acoperit de organizatori.

Inscrie-te aici cu o idee si o echipa pentru a participa la acest super-program!

1 comentariu

  1. BogdanU says:

    Vedeti poate dezvoltati si voi o noua baterie la Iphone care sa tina mai mult de 10 ore..

    Multumesc

Comentează