MANAFU*

Abonamente Evensys

Te invit sa votezi cele mai bune idei de aplicatii mobile

S-au strans cateva idei de aplicatii mobile frumoase in competitia Qt Developers. Acum am ajuns la momentul in care cititorii acestui blog voteaza aceste idei. Mie imi plac toate. Fiecare are ceva de oferit. Am insa nevoie sa fac un top cu ele, de aceea te invit sa imi spui care iti plac tie. E foarte simplu. Bifezi o singura idee in poll-ul urmator. In continuarea lui, am pus cateva informatii despre idei, ca sa iti faci o imagine mai buna.

VOTAREA S-A INCHEIAT! IATA REZULTATELE VOTULUI. LUNI (21.03) VA FI DAT VERDICTUL DIN PARTEA ORGANIZATORILOR!

FullContact
FullContact e o aplicatie de contacte integrata cu mail si cu retele sociale (Twitter, Facebook). Utilizatorul va asocia fiecarui contact alaturi de un numar de telefon , un cont de facebook, twitter sau o adresa de mail. El va avea posibilitatea de a vedea statusurile contactelor, mailurile primite, logul sms-urilor si apelurilor catre si de la acea persoana. De asemenea, va putea sa selecteze poza de profil Facebook pentru poza contactului, sa seteze alerte precum zi de nastere sau sa adauge note de text. Folosind aplicatia, utilizatorul va putea accesa usor datele disponibile in “social cloud”, precum si istoria conversatiilor pentru un contact.

Panic Button
O aplicatie gen buton de panica pentru copii. Pe ecranul home al telefonului exista un buton. In momentul in care copilul pateste ceva si apasa acel buton, parintilor li se trimit coordonatele GPS in care se afla si se initiaza un apel sau un videoapel.

iManager
iManager este un manager al conexiunilor Internet. In special pe noile telefoane cu Symbian^3 aplicatiile se pot conecta la internet fara acceptul utilizatorului, ceea ce poate crea probleme ( traficul costa destul de mult). Cu aceasta aplicatie utilizatorul poate seta care aplicatii sunt permise sa iasa pe net si care nu. Este un fel de firewall, controland atat conexiunile outgoing cat si incomming. Sporeste si gradul de securitate al telefonului, blocand aplicatii de tip spyware/trojan care fura date din telofon si trimit pe un server.

Excuse Generator
O aplicatie in care utilizatorul alege o situatie pentru care ar avea nevoie de o scuza, dintr-o lista de categorii predefinite, iar programul ii va sugera 2 sau 3 scuze dintr-o baza de date.

Stocks
Aplicatie de productivitate ce se adreseaza sectorului business, prin care angajatii unei firme pot gestiona o baza de date de la distanta prin intermediul celor mai utilizate terminale mobile din lume.

Se poate vota o singura data, pentru o singura aplicatie, in perioada 11 – 18 martie.

10 comentarii

  1. adspedia says:

    Se pot vedea si URL-urile aplicatiilor astea?
    Cea cu Panic Button mi se pare foarte buna intr-o groaza de situatii, nu numai copii.
    Cel mai bun exemplu: http://ireport.cnn.com/docs/DOC-569361

  2. Cristi Mirt says:

    Nu reușesc să votez. Îmi spune că acest poll nu există. Oricum, ultima idee mi se pare cea mai interesantă 🙂

  3. panic at the office says:

    Am si eu un panic button pe birou 🙂

  4. sunt idei, urmeaza sa fie dezvoltate!

  5. Incearca acum!

  6. adspedia says:

    Pai cea cu Panic Button deja e dezvoltata: http://bit.ly/e8BbbF

  7. Cristi Mirt says:

    Da, acum a mers 🙂

  8. Mircea Moise says:

    O descriere mai detaliata a ideii FullContact impreuna cu un preview al interfetei grafice o gasiti pe http://full-contact.appspot.com

  9. HT says:

    FullContact pare cea mai utila, intr-o lume in care retelele de socializare sunt in plina dezvoltare.

    Sa nu uitam ca o aplicatie de acest gen ne poate ajuta sa fim in permanenta la curent cu toate noutatile din diverse surse media.

    Informatia inseamna putere.

    Bafta multa!

  10. cuentazara says:

    Excuse Generator mi se pare foarte “lame”, pe linia asta o sa se ajunga la “compliment senerator”, “seduction pickup lines generator”, “lies generator”, e important ca o aplicatie sa te faca mai destept, mai spontan, mai empatic….nu sa te ajute sa mimezi chestiile astea.

Comentează