MANAFU*

Abonamente Evensys

Trei vorbitori internationali vin la PR Forum 2011

Cea de-a cincea editie a PR Forum, eveniment de comunicare corporativa si relatii publice, vine cu cel mai cosnsitent program avut in ultimii ani si trei invitati internationali, mai precis de la Londra.

Richard Houghton, Partner, Carrot Communications Ltd

Cu o solida expertiza in comunicarea de brand, media training, planificare si stragie de campanii globale si managementul crizei, Richard Houghton ocupa, incepand cu anul 2000, functia de partener al agentiei britanice de PR si comunicare Carrot Communications, »

Stephen Davies, Consultant, 3W PR

Cu o vasta experienta in domeniul comunicarii online, Stephen, vine din Marea Britanie unde este consultant pentru diverse branduri si companii. Anterior, Stephen a lucrat pentru Edelman, agentie independenta de PR din Londra, colaborand la implementarea primei platforme regionale »

Alan Parker, Head of Digital GolinHarris
Specialist in comunicarea online si social media, Alan Parker detine o relevanta experienta in relatii publice si canale alternative de comunicare si publicitate, precum word of mouth si dialog social. Alan Parker a lucrat pentru campanii globale din cele mai diverse industrii »

Alaturi de ei vor fi cunoscuti practicieni locali din agentii si companii mari. In cea de-a doua zi a evenimentului (16 martie), am pregatit doua workshop-uri despre social media:

Facebook for Communicators
Primul workshop special creat pentru oamenii din agentiile de PR si departamentele de comunicare care ofera intr-o zi un ghid complet pentru utilizarea Facebook. Workshop-ul se adreseaza atat celor care sunt la inceput de drum, cat si celor care vor sa isi puna la punct strategia de comunicare pe Facebook.

Social Media for Internal Communication
Un workshop inedit ce se adreseaza specialistilor in comunicarea interna, ce doresc sa aprofundeze beneficiile social media si cum pot fi acestea folosite in cadrul companiei. Participa la un schimb de idei si la gasirea unor noi solutii de comunicare cu angajatii!

Detalii despre eveniment si inscrieri sunt disponibile pe www.prforum.ro.

Comentează