MANAFU*

Abonamente Evensys

Voi cu cine votati la RoBlogFest?

A inceput de ieri votarea in cea de-a sasea editie a RoBlogFest, cel mai vechi si cel mai mare eveniment dedicat blogosferei locale. Va invit sa intrati pe site si sa va alegeti favoritii. Este o ocazie foarte buna sa descoperim noi bloguri si sa le sustinem pe cele care au un impact puternic. La aceasta editie, voi juriza in cateva categorii alaturi de o serie de oameni apreciati in online. Ca de obicei, la final va avea loc o mare petrecere (25 martie).

7 comentarii

  1. Manuel says:

    Am si eu cateva bloguri pe care le voi vota. Bineinteles ca mai intai m-am votat pe mine 😀

  2. RaulPop says:

    Intru pe ele, unde imi place ce citesc ii votez 🙂

  3. Adrian Eugen says:

    Am si eu cateva bloguri care mi plac dar si eu astept voturi la blogul meu :)) stiu ca e o ciudatenie sa faci reclama dar sunt mic, si nu prea ma stie lumea ce zic.Am doar 8 luni si vreo saptamana decand m-am apucat de scris pe blog

  4. kytionut says:

    Problema e ca nu intodeauna cel care voteaza un anumit blog ii si place doar daca este pus de un prieten.
    La toate categoriile va rog sa cititi toate blogurile sau macar sa vedeti designul.Mai ales la categoria Blog sub 18 ani.
    Daca va place blogul din numele meu poate ma veti vota.

  5. Andreea L. says:

    La blog colectiv şi la cel mai popular blog, îmi voi vota echipa de la Umblu Liber. La celelalte categorii, am ales cu sufletul ce blog mi-a plăcut mai mult. 🙂

  6. Harvi says:

    Eu sunt suparat ca am ratat inscrierea :((

  7. Pe mine în primul rând la “Sub 18” iar în celălalte categorii blogurile pe care le citesc frecvent căci de aceea le citesc fiindcă găsesc ceva util și consider că acesta este un argument destul de important pentru a fi votate.

Comentează