MANAFU*

Abonamente Evensys

AppsGeyser

Am deja o aplicatie a blogului pentru posesorii de Nokia, si lucrez deja la una pentru iPhone. Am creat in aceasta seara o aplicatie simpla pentru terminalele bazate pe Android, cu ajutorul serviciului gratuit AppsGeyser. Acum ma gandesc daca sa o inscriu in Android Market sau sa mai astept un pic, sa ii dau o fata mai buna.

Daca la Nokia nu am avut nevoie de cunostinte in domeniu, in cazul de fata a trebuit sa creez un web widget. Cum nu sunt programator, am apelat la o solutie online. Gratuita si foarte putin creativa. Pana va voi arata ceva concret, va trimit spre versiunea draft. A mai incercat cineva AppsGeyser?

Urmareste pe blog seria “Tools“, o colectie de instrumente web si mobile utile tuturor

4 comentarii

  1. Petrvs says:

    Pe la inceputul lui aprilie am renuntat la plugin-ul de mobile de pe blog (pe PC afisa formatul de mobile pentru pagini si posturi) si am incercat sa inlocuiesc lipsa acestuia printr-o aplicatie facuta cu tool-ul mentionat.

    Din pacate, aplicatia e conditionata de optimizarea website-ului pentru mobile. Cel putin mie nu imi genereaza continutul ca si full page, fiind valid atat scroll-ul vertical, cat si cel orizontal. Ceea ce nu e o solutie pentru mobile, din punctul meu de vedere.

    Din cate imi dau eu seama, nici blogul aici de fata nu e optimizat pt. mobile, cel putin pentru Windows Mobile. 🙂

  2. Eu am un plugin de WordPress care ar trebui sa duca pe orice smartphone catre o versiune mobile. Probabil anul acesta o sa am versiuni sau plugins pentru tate platformele. Ai incercat sa vezi blogul meu pe iPad?

  3. Petrvs says:

    Salutare!

    Din păcate, Windows Mobile cu Opera pe HTC Touch Diamond îl vede ca în imaginea de aici.

    Nu, nu am avut ocazia de a-l vedea pe iPad, singurul gadget pe care îl am la îndemână este cel mai sus amintit.

    Încearcă să dezactivezi plugin-ul de mobile, pentru a vedea dacă web app-ul amintit de tine mai afișează informațiile corespunzător. 🙂

  4. Raimi says:

    Am incercat pentru blogul meu de foto si … a mers. Aplicatia ruleaza ok pe my LG optimus one P500 http://appsgeyser.com/getwidget/Iubesc fotografia Multumim pentru pont.

Comentează