MANAFU*

Abonamente Evensys

Cautam bloggeri oficiali pentru Mobile Marketing Conference

Se anunta o zi cu mult continut interesant si util la Mobile Marketing Conference 2011, pe 5 mai, la Howard Johnson. In ultimii ani, am initiat impreuna cu Nokia programul “Fii blogger oficial la MMC“, pe care il activam si pentru aceasta editie. Practic, patru persoane active in social media pasionate de mobile marketing pot participa gratuit la eveniment si vor testa pentru o zi Nokia E7, pentru a crea continut despre conferinta.

Mobile Marketing Conference a fost primul eveniment dedicat exclusiv promovarii brandurilor si companiilor in mediul mobil, ce si-a propus sa ofere informatii utile, studii de caz relevante si posibilitati de networking provesionistilor din domeniu si oamenilor de marketing din companii active.

Care sunt cerintele pentru a deveni blogger oficial?
Cautam clar oameni activi in social media, posesori de blog, conturi pe Twitter si Facebook. Pasiunea pentru blogging, social media si mai ales tehnologie trebuie probata cu referinte anterioare de pe blogul personal (insemnari, participari la evenimente etc).

Cum se fac inscrierile?
Cei interesati pentru “postul” de blogger oficial sunt invitati sa trimita un e-mail pe adresa office [@] evensys [.] ro in care sa specifice numele si datele de contact, alaturi de trimiteri catre blogul personal si conturile de Twitter si Facebook. Pot fi specificate orice alte informatii relevante pentru profilul personal. Primim solicitari in urmatoarele zile, insa, ca si anul trecut, am ales destul de rapid bloggerii oficiali.

UPDATE: Am primit multe solicitari, insa a trebuit sa alegem 4 nume in final: Emil Dragotă, Mihalcea Nicolae, Mirzac Iulian, Mihai Tanase. Le multumesc tuturor pentru interes si sper sa ne vedem la un eveniment viitor.

5 comentarii

  1. Kriogen says:

    Multam de anunt, am trimis mail 🙂

  2. Ana says:

    Poate ma incadrez si eu.
    Experienta pe marketingul aplicatiilor si jocurilor mobile este un criteriu de selectie?

  3. Danyzus says:

    Astia mici, asa ca mine, au sanse sa fie selectati?

  4. Kriogen says:

    Sincer abia astept sa creez continut pe acea bijuterie tehnologica 🙂 si sa cunosc oameni noi ce impart aceleasi pasiuni ca si mine.

  5. Atunci ne vedem acolo 😉

Comentează