MANAFU*

Abonamente Evensys

iQuest, prezenti la Webby Awards si MobileApps

Probabil cea mai cunoscuta si apreciata aplicatie romaneasca pentru telefoanele mobile, Trip Journal, este nominalizata la probabil cele mai prestigioase premii din online-ul mondial, Webby Awards. Puteti vota si voi aici pentru aplicatia realizata de iQuest.

Echipa iQuest va fi prezenta pe 5 mai la cea de-a doua editie a MobileApps, eveniment destinat programatorilor si designerilor de aplicatii mobile din Romania. Aceasta intalnire este totodata o ocazie de a promova mediul mobil in fata dezvoltatorilor web si de software. Va fi o jumatate de zi plina de continut, idei, dezbateri si studii de caz si totodata o buna ocazie de socializare pentru dezvoltatori. In centrul discutiilor, in acest an, va fi dezvoltarea aplicatiilor pentru principalele platforme mobile.

Participarea la eveniment se face pe baza de invitatii, oferite gratuit de Nokia si Evensys aici. Locurile sunt limitate si vor fi distribuite pana pe 1 mai 2011.

1 comentariu

  1. adspedia says:

    Fiind prima nominalizare de orice fel la Webby Awards care vine din Romania, haideti sa punem mana de la mana si click de la click sa votam

Comentează