MANAFU*

Abonamente Evensys

Nu rata MobileApps Development Meetup

Esti designer sau programator? Daca da, te invit la un eveniment interesant. MobileApps Development Meetup isi propune sa aduca fata in fata dezvoltatori de aplicatii mobile si companii si oameni implicati in development web si software. Se intampla pe 5 mai la Hotel Howard Johnson. Participarea e gratuita, insa este necesara o invitatie. O poti solicita aici.

Am lansat acest eveniment impreuna cu Nokia din dorinta de a promova mobile development-ul pe plan local. Vrem sa aratam in aceasta intalnire de ce este important sa dezvolti aplicatii pentru mai multe platforme si ce avantaje ai. Este o ocazie unica atat pentru cei care au creat deja aplicatii mobile, cat si pentru cei care vor sa afle mai multe despre mobile development.

Aplicatiile mobile sunt foarte prezente in viata multor utilizatori si branduri. La nivel mondial, se estimeaza ca un utilizator de smartphones petrece in medie 11 ore pe luna accesand aplicatiile mobile, Utilizatorii de iPhone sau terminale Android au instalat in medie 15 aplicatii. Alte informatii interesante gasiti in urmatorul infographic.

1 comentariu

  1. Delia says:

    Daca mai sunt locuri libere, vreau si eu

Comentează