MANAFU*

Abonamente Evensys

Cel mai inedit training despre social media

Am facut multe training-uri despre social media in ultimii doi ani. Cele mai multe au fost in companii, dar am avut ocazia sa lucrez si cu organizatii mai deosebite. Niciunul insa nu a reprezentat o provocare personala mai mare ca workshop-ul sustinut in aceasta dimineata.

M-am bucurat, chiar am fost onorat, sa fiu invitat intr-un training de doua zile organizat de Biserica Catolica. Am avut rolul de a deschide acest eveniment cu o sesiune de aproape doua ore despre social media in Romania si oportunitatile pe care le au organizatiile in acest mediu.

Am plecat de la manastirea de langa Bucuresti cu regretul ca agenda nu mi-a permis sa asist la celelalte prezentari, cu invitati locali si internationali despre strategie in social media si fenomenul web 2.0. Cred ca ar fi fost o experienta foarte buna.

11 comentarii

  1. Flo says:

    pai da…biserica trebuie sa tina pasul si sa comunice acolo unde sunt oamenii 🙂

  2. adspedia says:

    Nu ai pus un link ceva cu evenimentul?

  3. Ca multe altele despre care nu am scris, acest eveniment nu este public! Dar este impresionanta agenda si deschiderea Bisericii mai ales.

  4. adspedia says:

    got it. de apreciat anyways!

  5. mihai says:

    Iata si un link ce anunta evenimentul:
    http://www.radiovaticana.org/rom/articolo.asp?c=485739

  6. Diana says:

    Foarte interesant! Cred ca este o premiera. In Romania, cel putin.
    Sunt tare curioasa care a fost agenda si care au fost ceilalti speakeri. Ne poti spune? ;;)

  7. Diana says:

    Multam pentru cele 2 linkuri!

  8. Rodica says:

    Biserica catolica tine pasul! Sau macar se straduieste!

  9. Raimi says:

    Sunt unul dintre participantii la aceasta intalnire si pot spune cu multa sinceritate ca mi-a placut cum ai vorbit. Intr-un fel ma asteptam sa fie asa, dar a fost excelent, adica peste asteptari. Ma bucur ca Pr. Francisc Dobos a avut geniala idee sa te invite.

Comentează