MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum va arata masina viitorului?

UPDATE: Castigatorul este Lorand din Cluj-Napoca. Felicitari!

Curiozitatea mea, pasiunea pentru gadget-uri si implicarea in campania de lansare Ford Focus in Romania m-au determinat sa pornesc un mic joc online, mai precis pe Twitter. Vreau sa aflu care este lucrul (obiectul, serviciul, dotarea etc) pe care il doriti la o masina astazi. Nu ma refer aici la scaune incalzite, ESP sau trapa solara. Ci la un gadget, la acel ceva care va schimba sau imbunatateste experienta in sau cu masina. Am si un premiu: un iPod Touch 8GB.

Cum particip la joc?
Pe Twitter trebuie sa spui ceva de genul “Imi doresc o masina cu….! #tehnologieauto” sau “As vrea sa am in masina….! #tehnologieauto“. In spatiul gol veti insera acel gadget sau serviciu dorit. Este esential sa includeti #tehnologieauto in tweet. Asa voi putea vedea cine a participat!

Care este treaba cu premiul?
Am zis sa ofer ceva pentru efortul facut, desi stiu ca multi cunoscuti vor intra in joc just for fun. Luni seara, voi trage la sorti dintre toti cei care au participat o persoane care va primi noul meu iPod Touch. E nou-nout, nedesfacut. In tragerea la sorti fiecare cont de Twitter va fi luat in considerare o singura data, insa eu va incurajez sa imi oferiti mai multe raspunsuri.

Ce se intampla la final?
In urma acestui joc pe Twitter, vreau sa fac o imagine a masinii viitorului, a ceea ce va include aceasta la un moment dat, asa ca va invit sa dati frau liber imaginatiei. Multumesc anticipat!

Daca nu ati testat inca un Ford Focus o puteti face cu o simpla inscriere pe TehnologieAuto.ro.

UPDATE: Luni, 23 mai, orele 17.00, voi inchide concursul, iar spre seara voi anunta castigatorul!

11 comentarii

  1. Spiep says:

    Dintotdeauna am ştiut că aş fi un mai bun şofer dacă în loc de volan aş avea cele 4 arrow keys de pe tastatură. Amplasate undeva în zona schimbătorului…
    Serios! 🙂

  2. bettendorf anton says:

    si eumi-as pune in miscare masin

  3. Mihai Ioan says:

    Cred ca as conduce excelent un Mini Cooper daca ar fi dotat cu un iPad in loc de volan.

  4. pop aurelia says:

    Cu siguranta eu cred ca as conduce excelent un Opel Astra si daca ar fi dotat cu un iPad in loc de volan.

  5. Vlad Muscalu says:

    Eu unu mi-as dori in primu rand strazi in Romania pentru a conduce o masina
    si imi doresc o masina care sa nu aiba o pornire cu cheie sau cartela ci cu o pornire pe amprenta sau ceva vocal mult mai util pentru evitarea furturilor si desigur un port de ipod cu o muzica chill

    visez mult nu ?

  6. ion Vasiliu says:

    Eu as conduce mult mai relaxat sa stiu ca toate comenzile sunt la mine si nu la alcineva ori la alceva mecanisme,(deocamdata). Poate mai tarziu ,mai stam de vorba. jan omvesel ploiesti.

  7. POPESCU GEORGETA says:

    Mi-as dori o masina cum nu s-a mai vazut. O masina total iesita din comun; ceva revolutionar care sa impresioneze pe toata lumea.

  8. Trandafir Maria says:

    IMI PLACE O MASINA NOUA PUTERNICA SI PERFORMANTA

  9. Ca sa intrati in concurs, trebuie sa dati aceste raspunsuri pe Twitter. Vedeti ce am scris in post! Mersi!

  10. Spiep says:

    Nu vrem să câştigăm. :p

  11. Multumesc Cristian, premiul a si ajuns la Cluj! http://twitpic.com/52ad5q

Comentează