MANAFU*

Abonamente Evensys

Focus Talks cu Piticu

Am ajuns si la finalul seriei Focus Talks. A fost o experienta interesanta, pe care mi-ar placea sa o reiau la un moment dat. Ultimul episod ii apartine lui Piticu si fiind la final, de data aceasta l-am lasat pe el sa conduca masina. In plus, am incercat si o filmare de seara. Ii multumesc lui Mihai pentru productia acestei serii, celor trei bloggeri prieteni si lui eCostin, pentru ca au acceptat invitatia mea la un interviu in masina.

3 comentarii

  1. Costin says:

    Cu placere. Sa ne intoarcem acum la lupta noastra, zic 😛

  2. emil giurca says:

    Blogosfera nu creste pentru ca nu se baga bani in ea ( numai sumele care se castiga din bloguri in .ro sunt de toata rusinea comparativ cu ce se castiga in afara – nici nu mai vorbesc de promovare reala, concursuri online si mai stiu eu ce ).

    Bani in ea nu se baga pentru ca realmente blogosfera e doar … un soi de bula virtuala in care ratacesc diversi oameni mai mult sau mai putin cunoscuti care nu au tocmai o influenta reala asupra publicului.

    Chestia asta e evidenta din blogurile alea, primele, cele mai tari din .ro care din sute, poate mii de afisari pe zi per articol, primesc 1-2 comentarii amarate. Si alea, de cele mai multe ori doar pe principiul ‘hai sa imi fac publicitate’.

    Asta evident inseamna ca nu exista implicare a cititorilor in ceea ce scrie nenea ala. Iti arunci putin ochii peste ce scrie el dar cam atat. Inevitabil nenea ala nu are nici o sansa sa iti vanda tie nimic.

    Asta poate sa insemne ca romanul e prost si nu are nici o opinie, sau ca blogosfera e lipsita de influenta. Cel mai probabil amandoua.

    Virtualul la noi inca e in urma. Serviciile online existente ( cele pur online ) sunt cateva numarate pe degete si alea de toata rusinea. Campaniile online care se fac la noi sunt jenante.

    Una peste alta interesul care se arata pentru online’ul romanesc e foarte scazut.

    De ce ?

    E simplu: romanul nu e pe net.

  3. emil giurca says:

    p..s. Vorbeam evident de blogurile cu articole reale, nu cele gen zoso unde tot romanu’ vine sa faca misto de x sau de y. Acolo se aduna multe comentarii pentru ca romanului ii place sa faca misto.

Comentează