MANAFU*

Abonamente Evensys

Teste de weekend cu Ford Focus

Sunt sigur ca multi dintre voi, ca si mine, aveti programul arhi-incarcat in timpul saptamanii. Recunosc ca eu unul lucrez dupa un timing de care incerc sa ma tin cat mai bine si asta ma ajuta in planificarile de zi cu zi. Insa uneori mi-e aproape imposibil sa includ totul de luni pana vineri, asa ca imi raman anumite activitati si in weekend.

Stiti deja ca sunt unul dintre “ambasadorii” noului Ford Focus si as vrea de aceea sa va fac o invitatie de weekend.

Pentru cei care nu au cum sa ajunga in timpul saptamanii la un test drive, Ford a anuntat Weekendul Inovatiei Ford, pe 14-15 mai, 21-22 mai si 28-29. Pentru programari trebuie sa contactati dealerii din zona voastra. Astept sa imi spuneti cu ce impresii veniti de acolo.

7 comentarii

  1. psaico says:

    Eu am facut ieri un test drive cu varianta sport de 150cp 😀 Mi-a placut mult masina pe partea de conducere, se simt schimbarile pentru noul Focus.
    Nu mi s-a parut prea incapatoare insa pentru mine ar fi numa’ buna 😀

  2. Cip says:

    Am testat si eu un focus din asta (tot 150cp) acu vreo 2 saptamani. In calitate de posesor de focus 2, nu mi-a placut. Mult mai putin spatiu… In rest, luata fiecare chestie in parte, e o masina super, insa luata ca ansamblu, nu mi-a placut asa mult. Nici dupa exterior nu ma omor, Focus-ul se diferentia de restul masinilor prin stopurile spate, alea verticale.. acuma zici ca sunt de megane (megane-ul cel nou). Mi-a placut in schimb motorul si mi-a placut cat de bine e izolata fonic..

  3. nu am stat in spate, insa in fata nu am simtit spatiu lipsa, ci dimpotriva.

  4. hai ca totusi vad ca ai apreciat ceva esential la masina. restul e chestiune de gust!

  5. Sorin says:

    Foarte tare masina.. Focus a fost intotdeauna ceam mai placuta masina de condus din clasa sa.

  6. 073 says:

    Am vazut interiorul si este surprinzator de bun. Va fi probabil cea mai buna alegere pentru o masina de bun simt. Good value for money.

  7. Claudiu says:

    Am fost si eu ieri la test-drive.
    E doar impresia de spatiu mic in fata, din cauza bordului mult iesit.

Comentează