MANAFU*

Abonamente Evensys

M-am hotarat, imi iau Kinect!

Ma uit in pliantul Domo din revista Biz la oferta pentru Kinect Sensor. Costa 599 RON si primesc si un joc Kinect Adventures. Inainte sa ma mai uit prin jur dupa alte oferte, apelez la cei care deja si-au pus corpul la treaba cu Kinect. Ce ar trebui sa stiu inainte de achizitie? Cum este experienta fata de Wii?

10 comentarii

  1. RaduM says:

    Eu zic sa mai astepti o generatie, m-am tot jucat pe la prieteni si prin supermarketuri pe unde il au deja instalat si e laggy din pct meu de vedere.

  2. mihai says:

    si-a luat si ruda de-a mea. Super jucaria dar te cam plictisesti dupa o saptamana… jocurile nu sunt super interesante experienta multyplayer este 0 in RO. si nu exista modare in RO ca sa iti iei chestii “free” de pe net, doar prin sua am gasit sa se modeze.
    Na personal nu cred ca e o investitie buna decat daca ai des musafiri sau casa de vacanta pe unde se perinda multi oameni. Pentru un concediu e fain sa ai un kinect 😛

  3. SuZy says:

    Asa cum se scria si mai sus, te cam plictisesti dupa cateva jocuri. Am primit si eu acel Kinect Adventures, daca esti stilul mai sportiv (si ai muuuult spatiu prin casa) in primele ore/zile o sa-ti placa. Diferenta fata de Wii e ca esti “liber”: la wii aveai anumite gadgeturi cu care jucai jocurile (daca le scapai in televizor era urat..), la kinect nu ai absolut nimic, el te “urmareste” (se misca pur si simplu) pe/cu tine.
    Cum spuneam, e mai mult pentru a face indoor sport, si pentru a te distra la un bowling/tenis/etc virtual cu prietenii.

  4. AM says:

    De curiozitate, varianta vanduta in Romania e in limba romana? Am vazut in video ca il poti inchide zicand good night, la noi merge cu “noapte buna”? Sau jocurile cu “Voice Recognition” au si “Recunoastere de Voce”?

  5. octi says:

    Sincer si eu cochetez inca cu ideea iar filmul de prezentare este misto.
    Nu stiu daca asa este si in realitate plus ca in video nu vad unde este pozitionat senzorul…

  6. Auras says:

    Posesor de kinect speaking. Ce ar trebui sa stii, sau mai bine zis, ce nu stiam eu cand am pus prima data mana pe kinect.
    1. Ai nevoie si de un Xbox 360, kinectu e dependent de xbox
    2. DVD-urile sunt Double Layer, si se gasesc destul de greu (au la Altex la unirii) in cazul in care “faci rost” si de alte jocuri
    3. Daca ai Xbox modat, nu intra pe net, foarte posibil sa Microsoftul sa blocheze accesul/consola
    4. Sugestii de jocuri: Dance Central, Motion Sports si Kung Fu Panda2
    5. Transpiri f mult, ai nevoie de o camera destul de mare pentru a avea loc sa te misti fara probleme

  7. Ok, mersi! Cam cat de mare trebuie sa fie camera?

  8. Auras says:

    La mine merge ok la 2 metri si ceva in fata camerei kinect. Si cam inca un patrat de 1,5 metri pentru zona de joaca, pt un om.
    Din ce-mi aduc aminte din ce citisem la un moment dat, maximum de spatiu era undeva pe la 6 metri patrati 🙂

  9. RaduM says:

    Si nu e laggy? nu iti ramane mana in urma pe TV?

  10. Ciumandocar says:

    Nu pare deloc impresionant, genul de tehnologie care este la inceput.

Comentează