MANAFU*

Abonamente Evensys

SocialBakers vine la Social Networks Conference

Nu e vorba de vreo trupa de rock alternativ, dar banuiesc ca cei mai multi dintre cititorii acestui blog stiu deja asta. SocialBakers este una dintre cele mai respectate surse de informatii despre Facebook si totodata un furnizor de servicii specfice celei mai mari retele din lume. Pe 7 iulie, unul dintre partenerii companiei, Jiri Voves, ce detine si functia de director, va fi prezent in calitate de vorbitor la Social Networks Conference 2011.

Jiri are o experienta vasta in social media si marketing, de la consultanta si initierea companiilor in universul Facebook, pana la crearea unor campanii de top pe Facebook, analizarea rezultatelor si sustinerea brandurilor pentru o mai buna intelegere a conceptului de social media.

Social Networks Conference a fost prima si este in continuare singura conferinta dedicata marketingului in retele sociale. Evenimentul include doua conferinte si un seminar despre Facebook. Vorbitorii sunt selectati din randul unor companii cu experienta in domeniu la nivel international si din Romania. Pentru inscrieri si alte detalii, vizitati site-ul conferintei.

 

Comentează