MANAFU*

Abonamente Evensys

Ne intalnim si pe Google Plus

Am intrat de astazi oficial pe Google Plus. Am creat contul cred chiar in prim azi de lansare, primind vreo trei invitatii, daca imi aduc aminte bine. Nu am dat buzna pe aceasta noua platforma, avand deja un esec de entuziasm cu Quora, serviciu pe care nu am reusit sa il integrez intre activitatile zilnice.

Asa cum spuneam audientei la Social Media Camp, cea mai mare provocare pentru un om activ in social media este sa gaseasca pentru fiecare platforma un rost si sa reuseasca sa le gestioneze pe toate in acelasi interval de timp ca, sa zicem, acum un an sau doi. Numarul de tentatii web 2.0 creste de la an la an, din pacate insa noi avem tot 24 h intr-o zi.

Revenind la Google Plus, pana voi ajunge la un Social Media Feng Shui, am decis ca pentru o vreme sa postez in noua proprietate o parte din lucrurile interesante pe care le intalnesc sau (cred ca) le fac.

Am creat deja 15 ‘cercuri”, care strang aproape 200 de persoane si sunt adaugat momentan de peste 1.660 de oameni in “cercurile” lor. Va invit asadar sa ma vizitati la GPlus.to/manafu, iar pe coloana din dreapta gasiti widget-ul Add to Circles.

3 comentarii

  1. Oana Nedelcu says:

    Salut, Cristian! Datorita mesajului tau am intrat si eu oficial pe Google Plus. I am following you. Felicitari pentru tot ceea ce faci!

  2. Google Plus chiar a avut un trend accelerat ascendent… Daca nu ma insel, a depasit in cateva zile numarul de 10 milioane de utilizatori! Si e pe baza de invitatie…oO

  3. VIPE says:

    Ai sesizat diferenta dintre Facebook LIKE si Gogole+1?
    Vreau sa zic poti vedea ceea ce poate provoca in mod negativ Google+1?

Comentează