MANAFU*

Abonamente Evensys

Objects of Desire: Drona Vodafone

Acum cateva zile aminteam pe blog de un workshop despre construit roboti. Nu credeam atunci ca vreo jucarie asamblata din diverse componente imi va atrage atentia prea curand, insa astazi in Mamaia am fost usor fascinat de o minunatie de drona folosita de Vodafone pentru a filma si fotografia jocurile de volei de plaja.

Profit de ocazie pentru a face o invitatie pasionatilor de social media, in special utilizatorilor de Facebook, la un weekend in Mamaia prin Vodafone Double Sports. Trebuie doar sa accesezi aceasta aplicatie si sa comentezi sau sa apreciezi clipurile realizate pe plaja. Prin tragere la sorti apoi se ofera un weekend de doua persoane, avand diverse facilitati.

Daca vreti sa vedeti ce facem pe plaja, intrati in aceeasi aplicatie. In weekend, jocurile sunt transmise live pe Facebook.

Ramane acum sa il intreb pe Viorel de la RoboFun, cand revin in Bucuresti, cat ma costa o astfel de minunatie custom made. Alte ipostaze cu drona vedeti si la Costin. Revin mai tarziu un pic si cu “punctul de vedere” al dronei.

1 comentariu

  1. Skycam says:

    Buna ziua , drona este un oktokopter produs de firma Mikrokopter si este proprietatea firmei Skycam.ro .
    Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie .

Comentează