MANAFU*

Abonamente Evensys

Social Media in Romania (Iulie 2011)

Anul acesta, la feeling si dupa cateva informatii din piata de turism, romanii s-au inghesuit la vacante in iunie (mai ales) si iulie. Acest lucru s-a simtit si in piata social media locala. Dupa cum se vede in tabelul de mai sus, comparativ cu luna anterioara, iulie a venit cu scaderi pentru multe platforme sau cu cresteri foarte mici.

Intre timp, a aparut si Google Plus in peisaj, insa momentan nu exista date despre numarul de utilizatori din Romania. La nivel global, tocmai a trecut de 20 de milioane de utilizatori.  Interesant de urmarit efectul pe care il va avea asupra cresterii Facebook in Romania. Va reusi cea mai mare retea din lume sa treaca de 4 milioane de conturi pana la finalul anului?

6 comentarii

  1. Razvan says:

    TPU.ro are 226.969 de utilizatori la momentul actual (29.07.2010)

  2. eu cred ca Google plus o sa intreaca Facebook-ul!

  3. Conturi inregistrate?

  4. Razvan says:

    Da – utilizatori inregistrati. Am facut print screen la zona in care gasesti numarul utilizatorilor de pe prima pagina. Gasesti aici: http://www.flickr.com/photos/razvan_bucur/5987781128/ Acum sunt 227.169

  5. Cred ca Google plus dupa ce va da drumul la inregistrare libera va avea o crestere fulminanta. Ganditi-va ce crestere a avut numai pe baza de invitatie. Pe termen lung cred ca va integra toate serviciile google si va crea o super retea sociala.

  6. Si eu care credeam ca in Romania hi5-ul va rupe gura targului ca, sincer sa fiu, pana mai ieri toti erau “un comm plz. dau back”.

    Dar se pare ca noul trend i-a prafuit pe astia de la hi5: “un like plz. dau back”. Trend ascendent!

Comentează