MANAFU*

Abonamente Evensys

Agenda de evenimente Evensys 2011 – 2012

Am definitivat agenda de conferinte si seminarii a Evensys pentru urmatoarele sase luni. Contine cateva initiative noi, dar si evenimente care au deja o traditie sau vin cu noi editii. In plus, mai lucram cu o serie de companii la cateva idei si pregatim o platforma de seminarii noua. Ca intotdeauna, suntem deschisi la propuneri si colaborari noi. Avem resursele si experienta necesare.

Webstock
23 septembrie 2011, Bucuresti | www.webstock.ro
Cea de-a patra editie a celui mai mare eveniment din Internetul romanesc, ce isi concentreaza atentia pe social media si efectele lor. Partener fondator: Vodafone; Parteneri: Petrom, HP.

Promotions360
29 – 30 septembrie 2011, Bucuresti | www.promotions360.ro
Singura conferinta locala dedicata promotiilor si rolul acestora in relatia dintre produs si consumator. Partener: Syscom Digital.

Online PR Boot Camp
03 – 04 noiembrie 2011, Bucuresti | www.prbootcamp.ro
Curs intensiv de doua zile pentru comunicatorii care doresc sa se initieze si sa avanseze in Online PR si Social Media.

NetCamp  
23 noiembrie 2011, Bucuresti | www.netcamp.ro
Cel mai important eveniment despre antreprenoriat online si dezvoltare web & mobile, dedicat startup-urilor si dezvoltatorilor din Romania. Parteneri fondatori: Nokia, Microsoft.

Social Networks Strategy
29 noiembrie 2011, Bucuresti | www.socialnetworks.ro/strategy
Cea de-a doua conferinta organizata de Evensys si dedicata oamenilor de comunicare si marketing din companii ce doresc sa invete despre promovarea in social media. Completeaza conferinta “Social Networks Conference”, desfasurata in luna iulie.

TaxEU
8 – 9 februarie 2012, Bucuresti | www.taxeu.ro
Cel mai important eveniment local de legislatie si fiscalitate, organizat de-a lungul timpului in parteneriat cu cele mai renumite companii de consultanta fiscala din Romania.

Digital Marketing Forum
22-23 februarie 2012, Bucuresti | www.digitalforum.ro
Primul eveniment de marketing digital din Romania, ce ofera cele mai noi tendinte si idei de promovare eficienta in mediul online. Parteneri principali: Ogilvy, MEC Interaction, Thinkdigital.

PR Forum
14-15 martie 2012, Bucuresti | www.prforum.ro
Cea mai cunoscuta conferinta despre PR si comunicare, ce atinge cele mai importante subiecte ale momentului. Parteneri fondatori: DC Communication, GMP PR, Image PR, Premium Communication.

Pe 8 si 9 septembrie 2011, derulam un eveniment pilot pentru Online PR Boot Camp, o posibila scoala alternativa de social media. Fiecare “clasa” va avea 30 de cursanti, iar programul se desfasoara intensiv pe durata a doua zile. Mai sunt disponibile 7 locuri pentru prima editie.

1 comentariu

  1. Anca Duma says:

    Cristi – la Social Networks Strategy este linkul din 2010. 😀 http://www.strategy.socialnetworks.ro/2011/

Comentează