MANAFU*

Abonamente Evensys

Mic manual de social media

Am strans mult material (idei, studii de caz, tactici etc) despre social media in ultimii trei ani, de cand sunt implicat in workshop-uri si training-uri in domeniu. Am avut si multe experiente personale si profesionale din care am putut invata efectiv ce inseamna social media. M-am gandit de aceea sa compilez o mare parte intr-un mic manual de social media, pe care il vom oferi participantilor la Online PR Boot Camp, pe 8-9 septembrie.

Pregatesc asadar un training de doua zile pe platforma de comunicare Evensys, ce se doreste a fi un pilot pentru o mica scoala de social media (pana va aparea una adevarata) adresata in principal oamenilor de PR din agentii si companii. Visul meu este ca, la finalul celor doua zile, fiecare participant sa fie la zi cu toate tendintele in online, sa aiba un bagaj bogat de cunostinte si sa isi testeze abilitatile in crearea unor campanii pentru social media. Manualul de social media ar trebui sa fie de mare ajutor pe durata cursului si mai ales dupa.

In acest moment, mai sunt 13 locuri disponibile.

4 comentarii

  1. katai says:

    Si daca nu putem veni la Boot Camp putem comanda manualul?

  2. “Manualul” are valoare pentru cei care sunt implicati in Boot Camp. In functie de reactiile primite, voi decide daca il dezvolt in ceva mai mare. Voia anunta probabil pe blog.

  3. ar fii super daca s-ar putea comanda manualul!

  4. […] Este manualul de social media pe care Manafu îl va lansa la PR Boot Camp. Sunt curios ce va însemna acest manual şi ce vei putea învăţa […]

Comentează