MANAFU*

Abonamente Evensys

Social Media in Romania (August 2011)

Daca ne uitam la cifrele de mai sus, vedem ca s-a simtit vacanta in social media. Nu foarte tare, dar s-a simtit. Facebook nu mai creste atat de repede, ceea ce ma face sa intreb: Trece de 4 milioane de conturi pana la finele anului? LinkedIn are o evolutie foarte frumoasa si probabil luna viitoare vom “sarbatori” 500.000 + conturi in Romania.

Ma tem ca nu vedem prea curand date pentru Google Plus, asa cum nu aveam spre exemplu despre YouTube. Daca ne luam dupa FindPeopleOnPlus, in Romania ar fi la aceasta ora aproape 10.000 de utilizatori. Tinand cont ca acest serviciu a indexat cam jumatate din conturile Google Plus, ma risc si dublez numarul. Vi se pare OK estimarea de 20.000 de conturi Google Plus la noi?

6 comentarii

  1. Christian says:

    Cred ca sunt mai multi, de ieri pana azi stiu eu 50 in plus hahaha Cred ca intr-adevar creste ca Fat Frumos din poveste… Multumesc. Cristian.

  2. Blog Mai Bun says:

    nu stiu daca sunt mai multi sau mai putini de 20.000. pot doar sa spun ca daca acum o luna sa zicem toata lumea “cersea” o invitatie la google plus, acum sunt o gramada. in ultima saptamana am primit vreo 23 de notificari ca X-ulescu m-a adaugat in google plus

  3. Eu cred ca Facebook va ajunge pe la revelion la vreo 4 milioane de conturi. Nu inteleg de ce Google in statisticile pe care le ofera nu spune cati vizitatori are google.com si spune doar de celelalte site-uri gen facebook, youtube. Eu cred ca ar trebui sa se mandreasca cu numarul de unici in google.com. Vad ca acelasi lucru fac si cu google +. Nu inteleg de ce la sfarsitul fiecarei luni, nu publica datele de trafic la fiecare site in parte din portofoliul lor.

  4. Marius says:

    O sa creasca oricum foarte puternic in momentul in care o sa fie lansat oficial fara invitatie.

  5. cB says:

    curios. nici macar nu e bagat in seama g+ :))

  6. Ciprian, ai citit textul postului?

Comentează