MANAFU*

Abonamente Evensys

Va recomand Delta Dunarii

O calatorie in strainatate m-a tinut anul acesta departe de Festivalul de Film Independent Anonimul si de o noua vizita in Delta Dunarii. Un training insa m-a dus acum doua zile la Crisan, localitate situata cam la jumatatea bratului Sulina.

Am stat pentru o noapte la Hotel Sunrise si m-am bucurat de conditii peste asteptari. Locul arata mult mai bine decat in pozele de pe site, oamenii sunt foarte amabili, mancarea buna (am servit numai peste), iar posibilitatile de a consuma timpul liber sunt multiple. Am avut tot ce imi puteam dori: piscina, loc special amenajat pentru pescuit, o mica sala de fitness si wi-fi.

Nu stiu cum sunt alte parti din Delta, dar la Crisan e liniste, foarte multa liniste. Un motiv foarte bun pentru mine sa revin si anul viitor.

UPDATE: Esential este, cand mergi in Delta, sa iti aranjezi deplasarile pe apa din timp. Navele rapide sunt cea mai buna solutie. Va recomand sa va rezervati din timp locurile pentru ambele destinatii. O alta varianta, mai scumpa insa, este hidrobus-ul.

5 comentarii

  1. Roby says:

    si eu vreau sa merg in delta pentru o mini excursie,cred ca ma voi caza tot la Hotel Sunrise,arata destul de bine :D,mersi pentru sfat

  2. Andrei says:

    Cand vb de liniste dar pui un post care recomanda wifi piscina mancare hoteluri si toate tampeniile astea de orasean cu burta care nu isi au rostul in delta nu e putin in dezacord ?

    Oare ce fel de oameni se vor duce in delta ? oare ce fel de om esti tu ? oare va mai fi liniste ?

    urmeaza un post despre viata de noapte din delta la hotel sunset ?

  3. am aprobat comment-ul desi am zis ca nu mai las mentiuni de la anonimi care nu isi asuma pana la capat ideile, motiv pentru care te intreb si eu: oare ce fel de om esti tu?

    altfel, Delta nu va fi niciodata doar a “peisagistilor” si a pescarilor impatimiti, oricat de frumos ar fi scenariul asta. Delta are nevoie de turism asa cum orice loc deosebit are. depinde de niste oameni (nu de mine, nici de tine) sa gaseasca un loc si pentru burtosi, si pentru corporatistii sclifositi si pentru obsedatii de wifi. ca sincer e loc pentru toata lumea in Delta!

    chelnerii de la hotel chiar s-au bucurat sa ne vada si ne-au invitat sa organizam putina viata de noapte si pentru ei. deci uneori niste oraseni cu putina burta si iPhone in dotare sunt utili pentru unii localnici.

    inchei cu o maxima proprie de mare angajament: fiecare isi gaseste linistea in felul sau si asta e non disputandum!

  4. pescuit crap says:

    desi sunt un impatimit convins al pescuitului la crap, trebuie sa recunosc ca Delta este o resursa incredibila de care trebuie musai sa profitam prin orice mijloace, iar promovarea ei pe zona turism tematic trebuie neintarziata. Am fost binecuvantati cu o astfel de mina de aur care dedordeza de viata si este pacat sa nu profitam in adevaratul sens de ceea ce avem.

Comentează