MANAFU*

Abonamente Evensys

Cartea de vizita a bloggerului

Uneori simt lipsa cartilor de vizita la evenimentele la care particip. Si de fiecare data imi propun sa nu uit data viitoare sa le iau. Si probabil mai sunt si altii ca mine. Pe de alta parte, cred ca un blogger, desi ancorat mai mult in online, ar trebui sa aiba o carte de vizita si pentru offline. Stiu multi bloggeri care folosesc eficient cartile de vizita.

Cum Webstock e o buna ocazie de socializare ne-a venit o idee pentru “cartea de vizita a bloggerului”.

Evensys si Agrafa.ro pregatesc pentru editia din acest an un set de carti de vizita pentru fiecare participant la eveniment. Intrucat ne dorim niste carti de vizita memorabile, lansam o initiativa de tip crowdsourcing in comunitatea evenimentului. Va invitam sa participati la crearea lor.

Pe o parte exista loc pentru datele personale (telefon, mail, blog, Facebook, Twitter etc), care vor putea fi completate in cateva rubrici speciale. Pe cealalta fata vom tipari mesaje haioase primite pe Twitter. Cateva exemple gasiti aici si aici.

Ce trebuie sa fac?
Trimiteti pe twitter un mesaj care credeti ca s-ar potrivi foarte bine pe o carte de vizita. Poate fi ceva funny ori ceva profund. Poate avea legatura cu social media, Facebook, bloguri etc. sau poate fi o maxima din business. Acceptam si replici celebre din film sau parafraze. Apreciem orice creatie originala.

Nu uita sa adaugi hashtag-ul oficial al evenimentului #cartidevizita.

Ce se intampla apoi?
Dintre toate mesajele primite, vom selecta un anumit numar, iar echipa Agrafa le va tipari si pregati pentru eveniment. Primim propuneri pana pe 13 septembrie.

Ce castig?
Autorii mesajelor selectate (pentru a fi printate) vor fi invitati la Webstock 2011. Daca deja ai o invitatie, iti oferim de acum una pentru 2012.

7 comentarii

  1. great! sper ca unul din mesajele mele sa castige :), mi-ar placea o asemenea carte de vizita…super idee!!!!

  2. gaboss says:

    I’m CEO of my blog, bitch!

  3. Daniel says:

    Se poate primi o invitatie la Promotions360 in locul uneia la Webstock? 😀

  4. Zamfir says:

    Webstock fără peniţă ori toc

  5. Ioana says:

    Poate oricine să propună oricâte idei îi trec prin creieraş sau există o limită?

  6. Webstock premiaza ideile tale.
    Webstock premiaza proiectele tale.
    Webstock da viata proiectelor tale
    Webstock apreciaza ideile creative, inedite si campanii in social media, produse in Romania.

  7. daniel says:

    agrafa sa traiasca

Comentează