MANAFU*

Abonamente Evensys

De ce nu trebuie sa ratezi Promotions360

Daca lucrezi in marketing in general si in special in Retail si FMCG, ar fi o idee buna sa nu ratezi Promotions360, prima conferinta de la noi dedicata marketingului prin promotii. Evenimentul va reuni mult continut util si relevant pentru toti cei care activeaza pe piete cu competitie puternica. Iata motivele pentru a nu rata aceasta conferinta.

Prima de acest fel – fiind concentrata exclusiv pe promotii, va aduce foarte mult continut dedicat. Este ca o doza de know-how din diverse domenii si perspective luata intr-o singura zi.

Invitat InternationalAlain Thys, un reputat practician in marketing si retail din Bruxelles va fi alaturi de noi in conferinta (29.09) si va avea un training dedicat pe 30 septembrie.

Cercetari, tactici strategii – Cativa oameni din research si din agentii vor oferi insight-uri valoroase despre desfasurarea promotiilor in Romania, marcand clar ultimele tendinte.

Studii de caz – Oameni din companii si practicieni din retail marketing vor arata studii de caz actuale, cu ideile care functioneaza cel mai bine pe piata locala.

Noi idei – Lumea digitala influenteaza din ce in ce mai mult lumea marketingului. La eveniment vom vedea cum ajuta promotiile.

Maine e ultima zi pentru inscrieri. Detalii despre program si vorbitori sunt pe www.promotions360.ro.

1 comentariu

  1. thaopets says:

    cu toate ca vreau sa ma implic in tot ce inseamna publicitate( asta am invatat de la bobby voicu) cred ca sunt prea mic sa particip la asa ceva(am blog de 3 luni, o sa mai astept macar 3).poti sa ne dai u cateva detalii dupa eveniment?
    multumesc

Comentează