MANAFU*

Abonamente Evensys

Apelul meu pentru bloggerii din toata tara

Din cand in cand, vine cineva si propaga un mesaj in blogosfera sau la o intalnire cu bloggeri. Unii dau din cap aprobator, altii dau mai departe pe bloguri. Mesajul este primit cumva. Recent, Andra Zaharia a stranit o dezbatere despre participarea la evenimente, iar Chinezu a facut un apel la Social Media Summit Timisoara pentru sustinerea companiilor care sprijina la randul lor actiunile blogosferice.

Vreau sa fac si eu un apel acum. Mai ales pentru bloggerii din tara.

Blogosfera nu mai este de mult timp doar un fenomen al Bucurestiului. Deja in marile orase exista comunitati din ce in ce mai puternice. Sunt persoane care se bucura de o buna recunoastere datorita blogurilor si care initiaza campanii, evenimente si tot felul de intalniri distractive.

Aveti o mare putere la dispozitie, puterea de a ajunge la multi oameni cu un mesaj, puterea de atrage atentia si chiar puterea de a influenta. Va rog sa o folositi si pentru lucruri bune, lucruri care pot schimba ceva in comunitatea voastra, lucruri de interes general.

Am vazut si la Timisoara, si la Cluj, si la Iasi comunitati bine conturate si oameni interesati sa se alature acestora. Sunt convins ca sunt si altele la fel de mari. Voi chiar puteti sa faceti ceva.

8 comentarii

  1. Marius Sescu says:

    Depinde și de scopul cu care persoanele și-au făcut blog. Acum câțiva ani îți făceai blog tocmai pentru că aveai de spus, vroiai să schimbi ceva și blogul era o modalitate ușoară de a propaga un mesaj. Nu era despre bani, faină sau influență. În 2011 mulți își fac blog pentru că e la modă, pentru că și alții au, pentru că au auzit că se fac bani etc.

  2. Mihai Ioan says:

    Sunt total de acord cu mesajul tau, in 2006 – 2007 cand am intrat in blogosfera eram un nimeni, am avut enorm de mult de castigat din cauza bloggingului si a campaniilor in care m-am implicat.

  3. cred ca asa e si pentru mine!

  4. katairobi says:

    pana la urma cred ca multi si-au inceput „cariera” de bloggeri ca un joc, sa vada cum merge si unde poate ajunge…pentru ca oceanul e destul de larg si catargul ridicat ce i-a mai oprit? pe unii valurile si pe altii insulele, insa oceanul a ramas la fel de mare:) if you know what i mean.

  5. Mihai Ioan says:

    La mine e la un nivel mult mai mic. Nu ma simt pregatit pentru a urca mai sus, nu cred ca as face fata.

  6. thaopets says:

    momentan blogul meu e un loc unde ma exprim,mai e pana sa schimb eu ceva , dar lucre la asta.eu nu sunt de acord cu o parte din lucrurile pe care le spui.un bloger poate influenta daca este ft mare si are o reputatie buna : tu, chinezu,vis urat, boby voicu ….. sa zicem top 10.eu personal nu as avea icnredere sau nu as sustine pe cineva care nu sa facut remarcat pentru ideile lui.gresesc cumva?

  7. school says:

    de acord cu mihai! multi nu suntem pregatiti pentru un pas in fata.

Comentează