MANAFU*

Abonamente Evensys

Cazierul Social Media si Ora Facebook

Chinezu mi-a adus aminte de doua idei de la Legal Issues in Social Media, la care am zambit cu totii in sala:

  • Cum ar fi ca angajatii sa aiba o ora pe zi sau saptamana (dupa cat de generos e angajatorul) pentru a socializa pe Facebook?
  • Cum ar arata un fel de cazier al nostru in social media, mai mult din dorinta nu de a controla ce facem acum, ci de a scapa de anumite boroboate avute la activ in “tinerete”?

Daca pentru “Ora Facebook”, decizia e la nivelul companiilor, cand vorbim despre cazierul social media, putem spune ca o forma rudimentara a sa e dezvaluita de o simpla cautare pe Google. Problema e cum scapam de pozele mai vechi care nu ne mai reprezinta!?

Pareri?

6 comentarii

  1. Gabriel Popp says:

    Apropos de cazier si Google, mare atentie la pozele din Picasa care dupa aderarea la Google+ sunt indexate (in cazul in care nu specificati altceva).

  2. Flo says:

    eu cred ca nu trebuie sa scapam de nimic. pozele vechi te-au reprezentat la un moment dat si e corect si normal sa ti le asumi.

  3. Flo says:

    in ce priveste ora de social media la munca, eu nu cred in chestia asta. ora de social media sau orice altceva este in ora de pauza. poate sa para o pozitie rigida dar stiu din proprie experienta ca cei mai multi oameni nu se pot abtine si daca le dai un deget iti iau toata mana…asa ca e bine sa existe o ora de pauza in care fiecare sa faca ce doreste.

  4. dragos says:

    Oare cati dintre noi si-ar dori asta?

  5. Garm says:

    La cat de activi sunt unii, cred ca petrec destule ore (in timpul programului) pe fb.

  6. cred ca multi angajati isi iau singuri ora de facebook:)

Comentează