MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum arata Banca Social Media?

Am primit o provocare si am luat in serios sarcina. BCR mi-a cerut sa imi imaginez cum as promova eu serviciile bancare daca mi-as face o banca maine. Asa a aparut Crediteria lui Manafu, un birou bancar care promoveaza creditul Divers BCR.

In urma cu doua saptamani, cautam pe blog cateva idei pentru o banca reala care sa ma reprezinte. Din comentarii si nascociri am ajuns la ideea ca banca mea ar trebui sa aiba legatura cu tehnologia si social media. Si pentru a avea o a doua parere, l-am invitat pe Mugur Frunzetti, antreprenor online, sa ma viziteze la banca.

L-am asteptat pe Mugur la prima ora in fata bancii cu un buchet de Like-uri, un sistem de apreciere a calitatii serviciilor in orice banca social media. Aveam si o tableta cu mine, instrumentul principal de lucru in banca mea. Calculatorul de pe birou e doar pentru cei cu varste peste 50 de ani.

Am exagerat un pic cu colega de la credite care s-a teleportat de cateva ori, insa cred ca transefrul bancar telefon-la-telefon prin NFC nu e departe de realitate. Am incheiat tranzactia cu o mica partida de golf, pe care, fireste, a castigat-o Mugur.

Clipul de mai sus e un pic mai distractiv decat povestea de aici, asa ca va invit sa il urmariti si sa imi dati feedback!

11 comentarii

  1. Haotik says:

    Tu vrei azi like la toate articolele? 🙂

  2. Costin says:

    Ti-am dat si avantaj, RT si o sa si scriu despre tine. Asta ca sa nu zici altceva mai incolo! 🙂

  3. Bass player says:

    OK, OK, dar o domnisoara mai placuta la exterior n-a avut BCR-ul?… 🙂

  4. Deci ai ramas ultimul, ca sa iei gloria? Nu ti-a ajuns un televizor LG?

  5. Costin says:

    Dupa ce ca va las sa luati avans…

  6. Petre says:

    Hai ca a fost fun ” dupa 36 secunde” .

  7. George Baciu says:

    Of, cine iubeste o banca incat sa ii dea un “Like”? Totusi, daca ar fi sa fie, ar fi BCR ….am lucrat acolo, pe vremea cand nu stiam de” Like” dar stiam ce ne place. 🙂

  8. Mugur says:

    Normal ca am dat Like, era un credit nerambursabil …

  9. Maldita says:

    Mi-a placut. E singurul amuzant din campanie de pana acum, cu glume nechinuite, la care, culmea, chiar am zambit. Uite-asa: :). Costine, iti dai seama cat a ridicat Cristi stacheta? Robert de Niro sa fii!

  10. Costin says:

    Danielo, nu-ti face planuri pentru sambata dimineata. Il vei intalni pe Robert. De Niro, ca sa nu faci vreo confuzie. :-)))

  11. […] sunt curios daca Cristi mai vrea feedback la Crediterie dupa ce intra in contact cu viziunea mea […]

Comentează