MANAFU*

Abonamente Evensys

De unde iau un iPhone 4S?

Aproape am avut dreptate cu noul iPhone. Am zis ca nu va ajunge la versiunea 5, ci vom vedea varianta 4 imbunatatita. Ma jur ca prima data am zis ca va fi iPhone 4S, dar am trecut 4i din putin teribilism. Una peste alta, eu ma bucur ca au pastrat design-ul anterior. Chiar ma temeam sa nu vad un super-sized iPhone.

In opinia mea, Apple continua ideea lansarilor de care vorbeam zilele trecute si pe Google Plus. Nu arunca un produs complet nou, ci vine cu o versiune imbunatatita si cateva extra-features cat sa ma convinga sa il cumpar. Am ramas la 3GS din dorinta de a vedea un 4 realmente tare. Acum il vad in 4S.

Am trimis deja mesaje la eMag si EvoMag pentru a ma inscrie pe lista de asteptare (daca va exista asa ceva) si caut amici prin US, pentru a pune mana pe unul cat mai curand posibil.

27 comentarii

  1. Costin says:

    De nicaieri. Astepti cuminte iPhone 5.

  2. Vlad says:

    UK. 14 octombrie. £499.

  3. David Iach says:

    In afara de Siri care e super tare, noul iPhone nu are nimic special. Pe mine unul m-a dezamagit.

  4. 1nu says:

    M-aș fi mirat tare ca Apple să scoată un produs total nou, când iPhone 4 e foarte bun și încă poate fi îmbunătățit doar prin software. Când pui mâna pe un 4S să-i faci un review. 😀

  5. iPhone4s says:

    Dupa spusele oficialilor dupa 22 octombrie va aparea si in Romania, asa ca mai poti astepta sau daca nu dupa 14 octombrie il poti lua de pe ebay.com desi cred ca preturile vor fi exagerate mai ales acum la inceput.

  6. Andrei S. says:

    pan’acum toti ziceau ca iphone 4 e perfect, ca e facut in asa fel incat sa nu fie nevoie de upgrade hardware, ca totul e cursiv si ca e peste android… De ce as avea nevoie de iphone 4s cand iphone 4 e deja suficient pt iOS? iOS 5 il vom avea si pe iphone 4… deci? acum sunt curios ce vor mai zice cei care laudau iphone 4 ca e perfect, ca nu are novoe de un procesor mai mare sau memorie mai multa precum androidul…
    asteptam nexus prime :d

  7. 🙂 Nu mai stiu la ce distanta a aparut 4 de 3GS, dar as putea aprecia ca dupa un an. Tinand cont ca perioada mea de innoire e cam la un an 0 un an si jumatate, cred ca merg cu un 4S pana la 5.

  8. Am dat deja comanda. Nu ma grabeasc chiar asa de tare, dar daca e ceva, te anunt! 🙂 Mai esti in UK?

  9. Cred ca ei au imbunatatit ce conteaza cel mai mult pentru utilizatorul obisnuit: camera, capabilitatile grafice si mai ales bateria. La prima vedere, nu e nimic spectaculos, dar conteaza tot ce au lansat.

  10. Eu nu am avut 4, am ramas la 3GS, tocmai pentru ca asteptam o versiune imbunatatita.

  11. Undeva dupa 22 sper sa il primesc si eu.

  12. sincer, eu nu am auzit sa zica asa ceva cineva. poate perfect pentru el sau ea. cred ca cei mai multi utilizatori de iphone nu sunt interesati de procesor. e ca la laptopuri. sunt oameni care stau cu acelasi laptop de 3-4 ani… merge? merge! esti multumit? sunt multumit! … cam asa e si cu telefoanele, doar ca le schimbam la cel mult 2 ani si sunt convins ca nu pentru procesor.

  13. Dan Dragomir says:

    Cred că te-a sunat Steve Jobs și a făcut lansarea ținând cont de părerea ta. Eu ca utilizator de iPhone 4 nu pot decât să mă enervez: lansează același model cu ceva features și mai ieftin decât era 4 la lansarea oficială. Grr!
    Iar acum iPhone 4 se vinde la 100 de dolari. La naiba cu clienții de anul trecut!

  14. Bbcversus says:

    Ceva idei despre Orange / Vodafone cu abonament? Nu am vazut nimic la ei pe site, si sunt curios daca pe 14 o sa ajunga si la noi…

    M-as pune la coada la Oranjada doar ca aia tac malc 🙁

    Cat despre iP4S in sine, si eu ma simt dezamagit, si am observat ca acesta ar fi sentimentul lasat dupa ultimul keynote. Tot ce au anuntat a fost deja stiut de pe site-urile/blogurile de specialitate, si chiar ma asteptam la o varianta mai wide / slim, sau oricum, ceva nou inafara de ce se stia deja… Ehh, cateodata parca e nasol sa asculti toate zvonurile si sa te trezesti ca nu mai e nimic nou de dezvaluit :))

    Cred ca e acelasi sentiment dupa ce vezi un film al carui final il stiai deja, desi telefonul in sine prezinta un upgrade destul de bun al versiunii anterioare…

  15. GExGE says:

    Daca tot lauzi asa mult iPhone 4S si il vrei asa de mult (si repede) zi-mi te rog de ce ai ales iPhone 4S si nu Galaxy S2 ?

  16. Catalin says:

    Vad ca majoritatea este suparata de ce a lansat Apple aseara. Insa cred ca majoritatea care este suparata are iPhone 4. Diferentele dintre 4 si 4S nu sunt asa de mari incat sa ne (astia cu 4) faca sa urcam. Insa cei cu 3GS (ca Manafu) au asteptat tocmai asta, un 4 mai bun sa treaca la el. La anu’ sigur apare 5, iar peste 2 ani 5S. Deja este usor predictibil. Din 2 in doi ani o versiune majora si intre o imbunatatire minora, insa suficient de mare incat sa ii faca pe cei cu 2 generatii in urma sa cumpere. Firesc. Logic. Destept.

  17. Imi place brandul mai mult!

  18. Hai, ba, Dane! Nu poti sa te oftici! Eu am tinut 3GS pentru ca vroiam un 4 mai bun decat cel prezent. Cred ca poti sa iti tii 4 pana la aparitia 5, nu?

  19. oh, si ce o sa se mai vanda!

  20. Cam asa gandesc si eu!

  21. Blogatu says:

    Eu vreau sa testez unul 🙂

  22. aHUIBAN says:

    De unde il primesti pe 22?

    In Romania nu se lanseaza pe 22. Este o lista lunga cu tari unde va fi lasant iPhone-ul pe data de 28 dar Romania nu este inclusa.

    Daca-l vedem anul asta in Romania e bine 🙂

    ____

    Daca te intereseaza sa ti-l trimit din US platind telefonul la liber + taxele postale, poti sa imi zici. Cica pe 14 ar fi disponibil in magazine.

  23. Calin says:

    Îl poti cumpara din Germania la liber luna asta direct din magazin Apple sau parteneri nu trebuie sa îl aduci din US plus ca sigur ii mult mai ieftin decât in Romania

  24. Dupa 22 va ajunge si la noi. Lansarile anuntate de Apple sunt cele cu operatorii. Telefoanele intra de obicei inainte de lansarea oficiala. Iti spun din timp daca optez pentru varianta propusa de tine. Mersi!

  25. aHUIBAN says:

    Zic ei ca de pe 14 poti cumpara 4S-ul dar nu il vor vinde decat celor ce isi fac abonamente noi. Pentru cei care il cumpara la liber sau fac upgrade, li se va livra produsul dupa 25.

    Vor fi mai multe maine cand se poate face pre-comanda.

  26. Bbcversus says:

    Ei? Care ei zic asta? Cu abonament m-ar interesa si pe mine! mmm…

  27. aHUIBAN says:

    In US – pe 7 faci pre-comanda si incepand cu 14 ti-l livreaza; dar asta e varianta oficiala.

    Neoficial, sunt unele delay-uri in functie de cine si cum comanda. Adica cel care isi face abonament nou – cu minim de 69 usd pentru voce si 25 pentru 2Gb de date il va primi pe 14.
    Cei care isi fac upgrade, sunt trimisi mai la coada. La fel si cei care il iau la liber – vor sa atraga clienti, pentru ca odata abonat – vei chetui in 2 ani mai mult decat diferenta de 500 usd dintre pretul la liber si pretul pretul telefonului + abnament pe 2 ani.

    Vorbesc despre ATT, desi eu mi-l voi lua de la Sprint. Cu 150 usd/luna – am abonament de familie – 2 numere, 1500 de minute, date nelimitate.

Comentează