MANAFU*

Abonamente Evensys

Dor de duca

Nu am trecut niciodata in CV la capitolul “Pasiuni” lucruri de genul “imi plac calatoriile”. Am avut insa ocazia sa vad cateva locuri interesante din lume.

Daca ma uit in urma, ultimii doi ani au fost destul de agitati, fiind – cred – in fiecare luna in masina sau in avion spre o anume destinatie. Acum sunt in Viena. Luni am fugit un pic pana la Istanbul. Saptamana viitoare sunt la Timisoara si Cluj. Apoi cred ca plec iar in Austria si la Cluj si Paraul Rece.

Probabil pana la finalul anului, ajung in Bulgaria si Belgia. De fapt, mi-ar placea sa plec toata luna decembrie din Bucuresti. Incep anul cu o plecare la Las Vegas (daca iau viza), apoi vizitez Londra, merg la schi in Austria si planuiesc o vacanta de primavara in Thailanda. Pana la vacanta de vara, am pe lista Amsterdam si Paris.

Sunt planuri, fireste. Mi-am propus insa sa ies din Bucuresti cel putin doua luni in 2012. Si daca reincep sa merg si prin tara cu masina, poate reusesc sa fug chiar mai mult din Capitala.

4 comentarii

  1. Doro says:

    Şi într-o zi te trezeşti că te urci într-un avion sau o maşină şi pleci din România fără să te mai întorci.

  2. Grapefruits says:

    Amsterdamul ţi-l recomand primăvara- are nişte canale superbe, iar dacă prinzi copacii înfloriţi, zici că eşti la Viena.

  3. prolit says:

    e ceva ciudat aici. si tu, si bobby voicu … in america. succes in continuare

  4. Haotik says:

    Unde mergi la ski in Austria? Poate vin si eu daca nu mergi la vreun hotel de 5 stele 🙂

Comentează