MANAFU*

Abonamente Evensys

Prima conferinta despre marketing si comunicare pe Facebook

Am facut cateva evenimente pana acum in care am inclus foarte multe teme despre promovarea pe Facebook, dar nu am organizat o conferinta full-day pe aceasta tema. De aceea, am decis ca a doua editie a Social Networks Strategy sa fie dedicata exclusiv Facebook.

Social Networks Strategy se bucura si de prezenta unui invitat international: Helen McGee, Head of Social la OMD International, digital creative si marketer cu peste 12 ani de experienta multinationala in dezvoltarea de solutii strategice si inovative, precum si de comunitati, evenimente si experiente pentru branduri renumite.

In plus, participantii la eveniment vor primi un ebook gratuit, care concentreaza 300 de idei, aplicatii, solutii si sfaturi necesare promovarii cu succes pe Facebook.

Conferinta va avea loc pe 29 noiembrie, la Hotel Crowne Plaza din Bucuresti, si este sustinuta de Bancpost, Pepsi si Xplain.

2 comentarii

  1. vipe says:

    In sfarsit , Facebook!
    Pacat ca are si un PRET!

  2. Mai se face vreun concurs pentru selectare de blogeri oficiali? iti dai seama ca suntem o grupa mare care asteptam sa spui “da…”. 😀

Comentează