MANAFU*

Abonamente Evensys

Au inceput inscrierile la ecomTIM 2012

2Parale organizeaza pe 8-9 februarie, la Timisoara, cea de-a doua editie a ecomTIM, cel mai important eveniment regional din Romania dedicat industriei e-commerce si marketingului online.

Gazduita de Hotel Timisoara, editia ecomTIM 2.0.12 se axeaza pe inovatie, eficienta si profit si aduce in premiera in Romania lideri la nivel mondial in industria e-commerce.

Przemek Pluta, Regional Manager pe Europa Centrala si de Est al PayPal, unul dintre cele mai importante servicii de plati online din lume, si Michel Goossens, General Manager pe Europa al platformei de comert electronic Magento vin la Timisoara cu solutii pentru business-urile participantilor ecomTIM.

Cunoscuta in industrie ca SEOmom, Gillian Muessig, presedinte fondator al SEOmoz si Sean Sigleton, Group Managing Partner si co-fondator al agentiei londoneze Skive completeaza portofoliul invitatilor internationali, prima prin intermediul Skype.

Participantii ecomTIM vor avea ocazia de a invata mai multe despre marketing si dezvoltarea unui business online si de la o serie de specialisti de top din Romania.

Google Romania vine la ecomTIM cu o intreaga echipa pregatita cu recomandari pentru cei prezenti: Dan Bulucea, Country Manager, Bogdana Butnar, Industry Manager si Norbert Simionescu, Account Strategist.

Grupului speakerilor care vin in februarie la Timisoara i se alatura Cristian Manafu, Consultant The Connector, Costin Radu, Managing Partner The Geeks, Mihai Seceleanu, CEO Internetcorp si fondator Kuponiada, Calin Fusu, CEO Neogen, Stephen Jones, co-fondator Adulmec.ro si Matei Pavel, cel care a pus bazele agregatorului CautaReduceri.ro.

Cea de-a doua editie ecomTIM va asigura accesul la cele mai noi tendinte si inovatii din e-commerce si marketing online, acoperind subiecte fierbinti pentru orice business online interesat sa vanda mai mult in 2012: de la shopping-ul in era social media si a reducerilor colective la SEO, AdWords si surse de finantare. Un beneficiu major il vor reprezenta studiile de caz, sfaturile practice si solutiile imediat aplicabile care vor permite fiecarui participant sa isi maximizeze vanzarile.

Detalii complete gasiti pe site-ul conferintei. Pana pe 15 decembrie, primele persoane care se vor inscrie vor beneficia de un discount substantial, de 30%.

Comentează