MANAFU*

Abonamente Evensys

Cautam bloggeri oficiali pentru NetCamp

Nokia, partener al NetCamp, relanseaza programul “Bloggeri oficiali“ pentru editia de anul acesta din 22 noiembrie. Patru bloggeri pasionati de antreprenoriat online, tehnologie si gadget-uri vor primi acces gratuit la eveniment si vor fi dotati pentru o zi cu terminal Nokia N9 pentru a surprinde prin fotografii si inregistrari video spiritul evenimentului. Toate creatiile lor vor fi apoi postate intr-o sectiune speciala pe site-ul Nokia.ro.

Care sunt cerintele pentru a deveni blogger oficial?
Cautam oameni activi in social media, posesori de blog, conturi pe Twitter si Facebook. Pasiunea pentru blogging, social media si mai ales tehnologie trebuie sustinuta cu referinte anterioare (insemnari pe bloguri, participari la evenimente etc).

Cum se fac inscrierile?
Cei interesati pentru “postul” de blogger oficial sunt invitati sa trimita un e-mail pe adresa office [@] evensys [.] ro cu titlul “Blogger Oficial NetCamp” in care sa specifice numele si datele de contact, alaturi de link-uri catre blogul personal si conturile de Twitter si Facebook. Pot fi specificate orice alte informatii relevante pentru profilul personal.

4 comentarii

  1. oprean says:

    Super…pacat ca sunt incepator in ale bloggingului 🙂

  2. Lucian says:

    pe cand o initiativa de genul si pentru bloggerii din provincie?

  3. un blogger says:

    dacă am doar 8.000 de followeri pe twitter şi n-am blog mă pot inscrie? 😀

  4. Lucian, NU este limitata initiativa la Bucuresti. Eu sunt din Cluj si am fost selectat.

Comentează