MANAFU*

Abonamente Evensys

Cine vine maine in emisiunea mea pe Facebook

Iar am pus un titlu usor bombastic. Poate ar trebui sa nu ii mai spun emisiune, ci doar transmisiune live pe Facebook. Buuuun! Joi, de la 12.30, voi fi prezent pe pagina Zuzu pentru doua ore si jumatate, pentru a discuta despre lucrurile care ma pasioneaza. Cum pasiunea mea social media nu poate fi rezumata la “doar”  150 de minute, am ales sa vorbesc despre Facebook.

Alaturi de mine vor fi un ucenic (care isi doreste sa invete mai multe despre social media) si cativa prieteni din online. Sper sa vina pe pagina si multi cititori ai acestui blog. Vom putea interactiona pe Facebook si Twitter.

Invitatii acestei prime intalniri pe Facebook sunt, in ordinea confirmarilor: Augustin Radu, Chinezu, Cosmin Tudoran si Piticu. Impreuna cu ei vom dezbate tot ce ne trece prin minte si vom raspunde la toate intrebarile primite.

O sa ne distram!

4 comentarii

  1. adrianovici says:

    esti foarte tare!

  2. D-Petre says:

    Interesant ce am vazut … din pacate n-am prins decat o ora din emisiune.

  3. Mi se pare foarte buna ideea unei astfel de emisiuni ! Ieri la 12.30 eram la facultate dar am sa incerc sa urmaresc urmatoarea editie. Din perspectiva mea, cel mai importat lucru intr-o emisiune online cred ca este interactivitatea. Cu alte cuvinte, atata timp cat lumea pune intrebari bune si interesante tonul emisiunii va fi unul alert si catchy. Mie nu-mi prea place rolul pasiv de spectator/utilizator/viewer (se poate vedea asta si in social media) si daca voi asculta acesta emsiiune cu sigurata am si lucruri de intrebat …
    La urma urmei, vorbind ideile tale se contureaza mai bine 🙂

  4. Andrei says:

    Cum adica pe Facebook? Unde trebuie sa ma uit ca sunt interesat?

Comentează