MANAFU*

Abonamente Evensys

Cine vrea sa mearga la Scoala de Blog?

Primesc destul de multe intrebari despre “Cum sa incep/ cresc / fac bani etc in blogging?“. De cele mai multe ori, recomand direct si fara prea multe detalii initiativa Blogoree. Cred ca Bobby & Co. fac o treaba extraordinara.

Ma bucur acum sa vad ca Scoala de Blog din Timisoara are o noua editie in perioada 9 – 21 decembrie. Toate detaliile le gasiti pe site-ul evenimentului. As sugera si un live streaming sau macar inregistrarea prezentarilor.

4 comentarii

  1. Manuel says:

    Bani din blog? Parca am mai auzit subiectul asta pe undeva. Mai bine ar pune pe primul loc lucruri in genul: cum pot sa fac din blog CV-ul meu sau cum pot oferi ceva util societatii. Daca faci ceva bine este posibil sa ai ocazia sa obtii si bani. Dar de aceea esueaza cei mai multi: bani, bani, bani, dar mai putin munca.

  2. Madalina says:

    Oau, super tare, o scoala de blog …

  3. CristinaTM says:

    Mulțumim de susținere. O să țin cont de sugestia cu înregistrarea prezentărilor. Live streaming nu și-ar avea rostul, pentru că 80% din timp vom face workshop-uri și ateliere practice cu studenții. Dar rezultatele vor fi publice, pe site-ul școlii.

  4. Alex Albu says:

    Mulțumim pentru susținere, Cristi! Așa cum spunea și Cristina, toate temele realizate de participanți vor fi publicate pe site-ul evenimentului. Încurajăm pe toți cei care vor urmări desfășurarea Școlii de Blog să ofere feedback direct participanților prin comentarii cât mai pertinente și constructive.

Comentează