MANAFU*

Abonamente Evensys

Doi vorbitori internationali vin la Social Networks Strategy

Lucrez cu mare atentie la programul Social Networks Conference, caci am ales Facebook ca subiect principal si mi-am propus sa ofer un ghid complet pentru orice tip de business. Alaturi de o serie de practicieni locali, avem doi invitati internationali:

Helen McGee, Head of Social, OMD International, este un digital creative si marketer cu peste 12 ani de experienta multinationala in dezvoltarea de solutii strategice si inovative. A lucrat in campanii la nivel mondial, iar implicarea ei in social media a inceput odata cu activitatea derulata pentru MySpace. In plus, a dezvoltat comunitati, evenimente si experiente digitale pentru branduri precum Coca-Cola, Apple si Nestle.

Galvea Kelly este Social Media Consultant pentru Mercury 360 si membru fondator si CEO al Brand Nua, agentie de social media si digital video din Irlanda, Galvea lucreaza cu numeroase companii din Irlanda, UK, Franta, Germania, Statele Unite si mai nou si din Romania. Printre clientii săi se numără Unilever, Toni and Guy, Electric Picnic, Berlin Festival, Kinetica Sports etc.

Social Networks Strategy este un eveniment adresat profesionistilor in comunicare si marketing din companii si agentii de publicitate si interactive, practic tuturor celor interesati sa afle cum pot folosi Facebook in sprijinul propriilor produse sau servicii.

Comentează