MANAFU*

Abonamente Evensys

Emisiune despre social media, Internet si alte chestiuni de pe agenda zilei

Trebuie sa lamuresc intai un pic titlul. Nu este vorba de o emisiune TV. Nici macar de o emisiune in adevaratul sens al cuvantului. E vorba de o serie de patru transmisii live pe Facebook, coordonate de mine, in care se va vorbi de cele amintite in titlu.

Va spuneam acum ceva vreme ca sunt in cautarea unui om care vrea sa invete despre social media si evenimente. Ei bine, intre timp, am ales 4 oameni. Insa cum am de obicei tendinta sa virez foarte tare spre teorie si cum mediul, Facebook, este foarte prietenos by default, am schimbat macazul. Vrem sa iasa ceva informativ, relevant, dar si fun in acelasi timp.

Asadar voi initia impreuna cu Zuzu patru episoade pe Facebook cu patru subiecte de interes din Internetul contemporan, in care vor aparea alaturi de mine oameni diferiti, dar talentati, pe care ii uneste, fireste, pasiunea pentru social media. Augustin Radu si Chinezu sunt doi dintre invitatii primului meu episod. Sa va pregatiti pentru povesti frumoase.

Va dau asadar intalnire joi, de la 12.30, pe pagina Zuzu, unde va fi live streaming-ul. Vom interactiona pe Facebook si Twitter. Revin si cu alte detalii!

3 comentarii

  1. Mi-ar face extraordinar de mare plăcere să vă văd, mai ales pentru că într-adevăr mă interesează. Eu la ora aia sunt la şcoală…voi putea să văd înregistrarea undeva?

    Şi poate,…după prima întâlnire reuşiţi să decalaţi cu vreo 2-3 ore întâlnirea… v-aş fi recunoscătoare pentru că îmi doresc într-adevăr să vă urmăresc.

    Succes şi spor la treabă!

  2. Daniela says:

    Niceeee. Sa vedem ce iasa. 🙂

  3. Sunt curios cum va iesi. Voi urmari evenimentul.

Comentează