MANAFU*

Abonamente Evensys

Evensys are pagina pe Google+

La cateva ore de la lansarea oficiala a Google+ Pages, am reusit sa creez prima versiune a paginii Evensys. Initial, accesul nu a fost permis tuturor. Insa la scurt timp cei care au vizitat https://plus.google.com/pages/create, au reusit sa seteze prezenta pe aceasta noua retea pentru brandul companiei lor.

Sincer, ma asteptam la un pic mai mult din partea Google, insa cred ca suntem inca la inceput, in momentul in care pagina de companie seamana mult cu profilul personal. Probabil partea frumoasa si interesanta e inca in productie sau in asteptare. Pana lanseaza Facebook noile Fan Pages.

Si pentru ca imi place mult Google Plus, am decis sa ofer 5 invitatii, prin tragere la sorti, la NetCamp pentru cinci persoane din cele ce adauga Evensys in cercurile lor, pana pe 17 noiembrie.

9 comentarii

  1. Manuel says:

    Am si eu deja pagina si am si incercuit Evgensys 😀

  2. Flo says:

    tare asta cu am incercuit :D. si siteguru are pagina 🙂

  3. fatadinport says:

    Congrats! La cat mai multe cercuri:P

  4. bogdanelu says:

    Am adăugat în cercuri,şi magazinul nostru şi-a creeat pagină pe Google+(fara reclamă 🙂 )

  5. Claudiu says:

    Am impresia ca incet incet, G+ Pages vor ajunge mai sus in rank fata de Facebook Pages. Eu, ca si programator, asa as gandi scriptul de page rank. Google va deschide catre public si API-ul pentru aplicatii in G+. Nu e nimic rau ca Google a intrat si pe nisa asta. Ne ajuta pe noi cei care, incercam sa descriem cat mai corect nevoia business-urilor sa fie in mediul online.

  6. Adrian says:

    Google plus incepe sa evolueze, dar mai are mult pana departe, adica va mai dura pana va concura facebook-ul la acelasi nivel.

  7. pai daca nu au putu cumpara facebook, au preferat sa faca google+ sa mai reduca cu un 1 la suta castigurile financiare a celor de la facebook .

  8. Viorel Ion says:

    Am incercuit si eu Evensys atat in contul G+, cat si in pagina G+

Comentează