MANAFU*

Abonamente Evensys

M-am imbogatit in social media

Am 3.178 de abonati la blog, 2.686 de prieteni si 1.693 de “fani” pe Facebook, 12.091 de followers pe Twitter si sunt in 3.749 de cercuri pe Google Plus. Toate acestea reprezinta o avere in social media, insa m-am simtit cu adevarat bogat dupa ce am primit astazi vreo 600 de mesaje cu “La multi ani!”, pe Facebook, Twitter, SMS, e-mail, telefon, prin curier si chiar pe speaker din partea unui grup aflat intr-o sedinta.

Si stiti care e partea cea mai frumoasa? Multe dintre lucrurile care mi-au fost urate chiar mi se intampla. Obtin ce imi doresc, am parte de proiecte frumoase, imi ideplinesc visele, am mai multa energie ca oricand, de inspiratie nu ma plang niciodata, am multe bucurii, cu succesul nu stau rau si imi imbunatatesc relatia cu sanatatea. Pot spune ca sunt om norocos!

Va multumesc tuturor!

Tags:

11 comentarii

  1. Razvan says:

    Si inca vei mai primi urari! La Multi Ani!!!!!!!! putin intarziat dar it’s never too late!
    La Multi Ani!
    🙂

  2. Manuel says:

    La multi ani. Alt intarziat :))

  3. Dan says:

    La spartul targului, dar iti urez si eu de bine!

  4. Flo says:

    oamenii aia de cauta citate motivationale pe net ar trebui sa renunte la sportul asta si sa-ti citeasca blogul caci vor gasi mai multa motivatie si inspiratie aici. deci vezi, tocmai ai o noua nisha de cucerit :)).
    mersi :). mi-ai dat un refresh cu postarea asta 🙂
    la multi ani inca o data si…sa traiesti frumos in continuare

  5. La multi ani!! La cat mai multe postari si proiecte faine!!

  6. Max Peter says:

    La mulţi ani, Cristian! Şi eu sunt mai… întârziat, mna… am şi eu lipsuri… 🙂

  7. Monica says:

    Urari de bine si de departe, multa energie, da! Si recunostinta pentru reperele date pana acum.

  8. mie dor de zilele de nastere in care eram cu toti prieteni alaturi,nu doar virtual.

  9. PAI DACA ESTI ASA BOGAT si ai 3.178 de abonati la blog, 2.686 de prieteni si 1.693 de “fani” pe Facebook, 12.091 de followers pe Twitter si sunt in 3.749 de cercuri pe Google Plus , sa dea Dumnezeu sa fi ultimul in Top 100 cei mai bogati oameni din Romania, daca zici ca urarile de bine ti se implinesc

  10. adriana says:

    La multi ani!

    Si o intrebare : cati dintre cei 3.178 de abonati la blog, 2.686 de prieteni si 1.693 de “fani” pe Facebook, 12.091 de followers pe Twitter ,3.749 de cercuri pe Google Plus. sau cei 600 de scriitori de mesaje cu “La multi ani!”, pe Facebook, Twitter, SMS, e-mail, telefon, prin curier si chiar pe speaker din partea unui grup aflat intr-o sedinta. vor fi langa tine atunci cand iti va fi greu?

    Inca o data la multi ani si felicitari pentru pozitia de top din ZeList ( asa ti-am descoperit blogul)

  11. P3tty says:

    Chiar esti bogat:) Felicitari:)

Comentează