MANAFU*

Abonamente Evensys

Noi la ce concerte mai mergem?

Time scrie despre boom-ul festivalurilor muzicale. Anglia are 670 evenimente muzicale pe an, cu 73% mai multe fata de 2003, ce reprezinta astazi un business de 1,63 miliarde $. In US, vorbim de 4,6 miliarde $. Time subliniaza ca in timpurile astea digitale, oamenii tanjesc dupa concerte. Interesant.

Cred ca 2011 a fost anul cu cele mai multe concerte mari la noi. SI mai toate s-au concentrat in perioada primavara – vara. Cel putin asa a fost pentru mine. Nu inteleg de ce a doua jumatate a anului nu a mai adus nume mari.

Tot din Time, in Polonia, la festivalul Przystanek Woodstock, s-au strans anul acesta 700.000 de oameni.

Cu ce o sa vina oare 2012 (in Romania)?

6 comentarii

  1. Mihai says:

    Eu sper Madonna si Garbage, ca in 2012 pleaca in turneu, dar cred ca ramane doar la faza de vis 😐

  2. GZ says:

    Perioada de criza a reprezentat un boom pentru industria de concerte la nivel mondial, lumea incercand sa se refugieze in genul asta de distractie. La noi lucrurile inca sunt altfel decat afara, asa ca industria de gen e construita conjunctural. Din pacate…

  3. Iulia says:

    Te contrazic, in 2010, dupa parerea mea, au fost cele mai multe concerte mari. Remember: AC/DC, Bob Dylan, Rammstein & co (Sonisphere), Guns ‘n Roses, The Cranberies, Eric Clapton, Aerosmith, etc.
    Acum ca este gata National Arena, se zvonesc nume mari pentru anul ce urmeaza, sa speram ca vor fi si confirmate.
    Penru inceput va sugerez, pe 17 martie la Sala Palatului sa o ascultati pe Lara Fabian, o artista dupa al carei spectacol te duci alt om acasa. (http://www.ziare.com/weekend/concert/concert-lara-fabian-in-romania-1119162)

  4. S-ar putea sa ai dreptate! Am pierdut cateva din ele atunci, dar nu prea am ratat ce vroiam sa vad in 2011. Sa zicem ca am avut doi ani buni!

  5. razvan says:

    Criza bato vina si chiar si asa tot cred ca sunt concerte de calitate din cand in cand in Romania

  6. Nu este fix pe subiect, dar vine Cirque du Soleil, ceea ce e foarte frumos pentru Ro 🙂

Comentează