MANAFU*

Abonamente Evensys

Noutati de la Sampler.ro

Am pornit Sampler.ro din dorinta de a oferi o carte de vizita online posesorilor de blog. Cred ca sunt foarte multi bloggeri pasionati de diverse lucruri si domenii cu care companiile pot comunica / colabora. Vezi aici si articolul Andrei Zaharia de pe Blogoree.

Am spus recent ca Sampler.ro a primit multe sugestii si ca am inceput sa le implementam. Insa nu ne grabim. Vrem sa gasim cea mai buna directie pentru acest proiect si mai ales o utilitate clara pentru bloggerii inscrisi.

NOUTATI
Am integrat LinkedIn si Google Plus! Acum puteti afisa si conexiunile avute in aceste doua retele. Am adaugat si pozitia detinuta in ZeList de fiecare blogger (evident, doar daca figureaza si acolo). Adresa de e-mail nu poate fi copiata de roboti (sper), profilul poate fi “privat”, numarul de telefon e afisat doar daca bloggerul doreste sa il faca public.

DESCHIDEREA CATRE COMPANII
Intentionam sa prezentam proiectul companiilor si agentiilor (de tot felul) interesate sa interactioneze cu bloggerii. Nu avem inca cea mai buna formula, simulam o serie de scenarii, ne gandim mult.

Am implementat intre timp sectiunea Rate Card, prin care bloggerii interesati de monetizare isi pot face cunoscuta oferta. Cei care sunt interesati sa intre in campanii sau sa participe la diverse evenimente (specializate), pot bifa in sectiunea Setari optiunile propuse acolo. In acelasi loc, dorim sa aflam mai multe lucruri despre subiectele pe care bloggerii le abordeaza frecvent. Aceste informatii ne ajuta, de exemplu, sa alegem intr-o campanie un numar de bloggeri pasionati de gastronomie.

RECOMANDARE
Daca esti deja pe Sampler.ro sau te gandesti sa te inscrii, incearca sa oferi cat mai multe informatii relevante si sa ai un profil cat mai bine pus la punct. Este cartea ta de vizita, la urma urmei. In plus, este bine sa iti promovezi pe blog profilul. Poti adauga un link in pagina About sau poti bune un badge.

2 comentarii

  1. Adrian Soare says:

    imi place cum creste sampler, e o baza de date buna pentru campanii si am selectat ceva de acolo pentru o lansare pe care o pregatesc.

    ce mi-ar placea mie din punctul asta de vedere, daca as cauta bloggeri relevanti pentru o campanie:

    – un tabel, o ordonare, ceva dupa diverse filtre. Acum singurul mod in care pot sa caut oameni este sa apas pe profilele care imi apar in footer. Nu ma ajuta foarte mult.
    Ar fi extrem de misto sa poti sa filtrezi profilele si sa le ordonezi dupa datele pe care le-au completat acolo in functie de:

    – tipul blogului
    – trafic lunar / afisari
    – followers pe twitter
    – fani pe fb
    – conexiuni pe linkedin..etc.
    – abonati la feedburner
    – locatie (eventual)

    O categorie facuta pe profil unde sa-ti incadrezi blogul mi se pare vitala:
    – personal
    – blog de opinie
    – travel…
    – dezvoltare personala..

    etc

    just my two cents. Succes dublu 🙂

  2. Dragos M says:

    Nu am inca cont pe Sampler – dar cred ca o sa-mi fac in curand; pare interesant.
    Ca si sfat (poate nu sunt in masura, dar totusi il voi da): concentreaza-te pe a defini un MVP (minimum viable product) care sa aiba sens pentru bloggerii vostri (:D ). Nu m-as arunca inca in toate chestiile alea de trafic / conexiuni etc pana partea partea minimala nu merge perfect. 🙂

    In rest, succes!!

Comentează